Şimdi Ara

200 TL civarında medya oynatıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığında da belirttiğim gibi 200 TL civarında alabileceğim en iyi cihaz hangisidir? DTS çözme işlemini kendi ses sistemim ile yapacağım, kullanacağım tv 50 inch, uzun süredir film ve dizileri bilgisayar vasıtasıyla izliyordum artık bilgisayarı aradan çıkarmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kermit -- 7 Temmuz 2015; 18:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Kermit kullanıcısına yanıt
    Bu soruya benim cevap verebilmem zor.Çünkü çok fazla test ettiğim cihaz yok.Dolayısıyla bu fiyat kategorisindeki cihazları ancak kullananlar yorumlayabilir.

İyi bir medya oynatıcı tavsiyesi isterseniz " Zidoo X9 alabilirsiniz " derim.Çünkü bahsettiğim bu cihazı kullanıyorum ve biliyorum.

Diğer yandan 50-60 $ civarında olan M-195 hakkında ise ; cihazdaki görüntü kalitesi övülüyor ama yazılımındaki bazı sıkıntılardan da bahsediliyor.

Dolayısıyla bu cihazları kullanan arkadaşlardan gelecek yorumlara göre alım kararı vermelisiniz.
  • Cevabınız için teşekkürler incelemenizi keyifle okudum ufak tefek bir kaç fikir edindim umarım diğer arkadaşlar da cevaplarını esirgemezler ve bir karara varabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.