Şimdi Ara

200 ytl ye kadar müzik amaçlı ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar 200 ytl ye kadar pc de müzik dinlemede kullanacağım bir ses sistemi arıyorum.alacağım sistemi 16m2 lik odamda kullanacağım.benim istediğim dinlediğim müzikte mid-tiz seslerin güçlü çıkmasını istiyorum ve müstakil evde oturduğumdan dolayı sesi açamama gibi problemimde yok.birde yüksek seslerde bass seslerin distorsiyona girmesini istemiyorum.
    ilk başta benim aklıma solo7 almak geldi ama onunda sesini dinlemedim. i birde sistemi arada uydu alıcımada bağlayacağım bunun için sistemin uzaktan kumandası olması gerekiyor buda solo7 de yok.tekrar 5.1 lere döndüm açıkçası bu seferde microlab fc861 gibi düşünüyorum yada sizlerin vereceği ürün tekliflerinden birini almayı düşünüyorum.yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satmax12 -- 2 Ağustos 2008; 23:42:34 >

• Özellikler:
    -V5: V5 ince koni 2.5 tam alanlı hoparlör
    -2.1+1 sistemi: microlab-lanse dış güç amplifikatör Hi-Fi
    -6,5” subwoofer: 6,5” subwoofer ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur
    -Tam frekans: V5 ince koni 2.5” tam alanlı gerçek 3 boyutlu ses alanı oluşturur
    -EAirbass:ile, distorsiyonsuz, canlı ve ihtimamlı dip bası mümkün kılar.
    *Amplifikatör spesifikasyonu
    Güç çıkışı 24W+15Wx2 RMS
    Frekans yanıtı 20 Hz-20 KHz
    * Sürücü birim:(Woofer) 6.5” (Uydu) 2.5” x 2
    * Ürün boyutu (DxGxY): (Amplifikatör) 210x77x200 mm
    (Woofer) 240x280x255 mm
    (Uydu) 100x93x132 mm

• quote:

Orijinalden alıntı: DLI

Özellikler:
    -V5: V5 ince koni 2.5 tam alanlı hoparlör
    -2.1+1 sistemi: microlab-lanse dış güç amplifikatör Hi-Fi
    -6,5” subwoofer: 6,5” subwoofer ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur
    -Tam frekans: V5 ince koni 2.5” tam alanlı gerçek 3 boyutlu ses alanı oluşturur
    -EAirbass:ile, distorsiyonsuz, canlı ve ihtimamlı dip bası mümkün kılar.
    *Amplifikatör spesifikasyonu
    Güç çıkışı 24W+15Wx2 RMS
    Frekans yanıtı 20 Hz-20 KHz
    * Sürücü birim:(Woofer) 6.5” (Uydu) 2.5” x 2
    * Ürün boyutu (DxGxY): (Amplifikatör) 210x77x200 mm
    (Woofer) 240x280x255 mm
    (Uydu) 100x93x132 mm
    müzik için pro1 şu an yok fc861 de oldukça iyi bir settir.ses kararteristiğine ve dinlediğin türe göre de x530 da iyi bir seçim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

müzik için pro1 şu an yok fc861 de oldukça iyi bir settir.ses kararteristiğine ve dinlediğin türe göre de x530 da iyi bir seçim olabilir.

Alıntıları Göster
    Altec Lansing FX5051, Microlab FC861 veya sorun olmazsa ikinci el uygun bir Megaworks olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

Altec Lansing FX5051, Microlab FC861 veya sorun olmazsa ikinci el uygun bir Megaworks olabilir.

Alıntıları Göster
    nighteen dostum dinlediğim müzik türünü sorarsan melodisi güzel olduktan sonra her tür müziği dinlerim ama ağırlıklı olarak rock,slow müzik dinlerim bu açıdan alacağım sistemde bass-tiz-mid uyumu olmasını istiyorum.altec lansing fx5051 acaba nasıl bir set usb bağlantısıyla bilgisayara bağlanıyor yani ses kartına ihtiyacı yok bu açıdan ses kalitesi nasıl oluyor?
    bide x540 var aklımda ama ondada sadece bass sesler güçlü müzikte pek dengeli gelmedi bana.
    altec lansing i izmirde satan bildiğiniz yerler varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: satmax12

nighteen dostum dinlediğim müzik türünü sorarsan melodisi güzel olduktan sonra her tür müziği dinlerim ama ağırlıklı olarak rock,slow müzik dinlerim bu açıdan alacağım sistemde bass-tiz-mid uyumu olmasını istiyorum.altec lansing fx5051 acaba nasıl bir set usb bağlantısıyla bilgisayara bağlanıyor yani ses kartına ihtiyacı yok bu açıdan ses kalitesi nasıl oluyor?
    bide x540 var aklımda ama ondada sadece bass sesler güçlü müzikte pek dengeli gelmedi bana.
    altec lansing i izmirde satan bildiğiniz yerler varmı acaba?

Alıntıları Göster
    fc861 ile altec arasında seçim yapmalısın x530da yetersiz midler ve abartılı basslar rock ve türevlerinde pek hoş sesler vermez.

• quote:

fc861 ile altec arasında seçim yapmalısın x530da yetersiz midler ve abartılı basslar rock ve türevlerinde pek hoş sesler vermez.

Alıntıları Göster
    bende ikisi arasında kaldım zaten altec i internettende araştırdım ve kendi sitesinede girdim kendi sitesinde adamlar ses sistemlerinde ne kadar köklü olduklarını gösteriyorlar ama bu sistemide Türkiyede kullanan sayısı az bu açıdan microlab fc861 alacağım gibi duruyo ama hala tam karar veremedim..
  • quote:

Alıntıları Göster
    FX5051 salt usb ile bağlanmıyor, eğer ses kartın varsa normal jacklarla da bağlayabilirsin seti. Altec de uydular dengeli, gerçekten güzel ama sanırım sub da bazı sıkıntılar var. İsobaric yapı isteneni veremiyor gibi. İzmir'de, Teknlojix mağazasında dinleyebilirsin, adresleri burada yazıyor ;
    http://www.teknolojix.com/EkMenuLinkSayfa.aspx?EkMenuID=37

• quote:

FX5051 salt usb ile bağlanmıyor, eğer ses kartın varsa normal jacklarla da bağlayabilirsin seti. Altec de uydular dengeli, gerçekten güzel ama sanırım sub da bazı sıkıntılar var. İsobaric yapı isteneni veremiyor gibi. İzmir'de, Teknlojix mağazasında dinleyebilirsin, adresleri burada yazıyor ;
    http://www.teknolojix.com/EkMenuLinkSayfa.aspx?EkMenuID=37

Alıntıları Göster
    eywallah ustam dediğin gibi gidip bi kere ikisinide dinlemek lazım ona göre karar vermek lazım sub daki sorun yüksek seslerde distorsiyon olayımı acaba?

• quote:

eywallah ustam dediğin gibi gidip bi kere ikisinide dinlemek lazım ona göre karar vermek lazım sub daki sorun yüksek seslerde distorsiyon olayımı acaba?

Alıntıları Göster
    Tam detaylı dinleyemedim o yüzden kesin konuşamam ama, okuduklarım sub un bazı frekanslarda yeterli olmaması yönünde idi. Yani sesleri bozduğu şeklinde. Ama tabii eğer sen beğenirsen başkalarının dediklerinin hiç bir hükmü kalmaz

• quote:

Tam detaylı dinleyemedim o yüzden kesin konuşamam ama, okuduklarım sub un bazı frekanslarda yeterli olmaması yönünde idi. Yani sesleri bozduğu şeklinde. Ama tabii eğer sen beğenirsen başkalarının dediklerinin hiç bir hükmü kalmaz

Alıntıları Göster
    yarın sistemi gidp dinleyeceğim yorumlarımıda sizlerle paylaşırım..

• quote:

yarın sistemi gidp dinleyeceğim yorumlarımıda sizlerle paylaşırım..

Alıntıları Göster
    Ben olsam 2. el temiz megaworks düşünürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Ben olsam 2. el temiz megaworks düşünürdüm.

Alıntıları Göster
    sorunda 2. el temiz megaworks bulmakta piyasada çok bulunan bir ürün değilki megaworks
  • quote:

sorunda 2. el temiz megaworks bulmakta piyasada çok bulunan bir ürün değilki megaworks

Alıntıları Göster
    arkadaşalr fc861 in sub ının bass kalitesi nasıl?16 m2 lik odamı arada inletmek istiyorumda bilen arkadaşlar yorumda bulunurlarsa sevinirim.
  • quote:

arkadaşalr fc861 in sub ının bass kalitesi nasıl?16 m2 lik odamı arada inletmek istiyorumda bilen arkadaşlar yorumda bulunurlarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    rock müzik için creative I-trigue L3800 uygun bence.uydularının tiz kalitesi süper ama woofer'ı yetersiz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: satmax12

FC861 subu öyle oda inletecek tarzda değil, zaten 5.25 inchlik bir sürücüden bunu beklemek haksızlık olur.

Düzeltme: Özür dilerim, rock müzik için tavsiye istediğini şimdi gördüm. Ben de X23'ü bu amaçla aldım ve memnunum. Uzayan basslardan nefret ederdim, en azından bu durum yok. FC861 bu konuda seni idare edebilir sanırım. Ama daha güçlü sub istersen en az 6.5 inclik wooferı olan setlere bakman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 3 Ağustos 2008; 22:34:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: satmax12

FC861 subu öyle oda inletecek tarzda değil, zaten 5.25 inchlik bir sürücüden bunu beklemek haksızlık olur.

Düzeltme: Özür dilerim, rock müzik için tavsiye istediğini şimdi gördüm. Ben de X23'ü bu amaçla aldım ve memnunum. Uzayan basslardan nefret ederdim, en azından bu durum yok. FC861 bu konuda seni idare edebilir sanırım. Ama daha güçlü sub istersen en az 6.5 inclik wooferı olan setlere bakman gerek.

Alıntıları Göster
    rap pek dinlediğim bir müzik türü değil genellikle rock,slow müzik dinliyorum ortama göre techno dinlediğimde oluyor tabi..

• quote:

rap pek dinlediğim bir müzik türü değil genellikle rock,slow müzik dinliyorum ortama göre techno dinlediğimde oluyor tabi..

Alıntıları Göster
    ustam bu fiyat aralığında bildiğin 6.5 inclik bildiğin sistem varmı?
  • quote:

ustam bu fiyat aralığında bildiğin 6.5 inclik bildiğin sistem varmı?

Alıntıları Göster
    Şöyle bir şey var ama sesi nasıl bilmiyorum;
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850485

En iyisi oturduğun yerde Vatan bilgisayar varsa oraya gidip setleri dinle. Mutlaka beğeneceğin veya seni şaşırtacak ürünler olacaktır. Ayrıca ikinci el düşünürsen Gitttigidiyor veya Sahibinden sitelerinde setler var, aklında bulunsun.

• quote:

Şöyle bir şey var ama sesi nasıl bilmiyorum;
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850485

En iyisi oturduğun yerde Vatan bilgisayar varsa oraya gidip setleri dinle. Mutlaka beğeneceğin veya seni şaşırtacak ürünler olacaktır. Ayrıca ikinci el düşünürsen Gitttigidiyor veya Sahibinden sitelerinde setler var, aklında bulunsun.

Alıntıları Göster
    ustam verdiğin bilgiler için sağolbende en kısa sürede vatan bil. gidip setleri dinleyeceğim.ona göre kararımı vereceğim artık..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.