Şimdi Ara

200 ytl ye kadar müzik amaçlı ses sistemi önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bugün vatan bilgisayara gitmeden önce sony mağazasına gittim ve sony müziksetlerini dinledim ve anladımki benim istediğim ses kalitesi ve gücü bunlarda var sistemde hem ses çok güçlü hemde kaliteli ve bass sesleriyse gerçekten istediğim güçte vuruyor.bundan dolayı fc861 almaktan vazgeçtim ve para biriktirip sony set almaya karar verdim..
  • @satmax12, hangi model sony müzik setini almak için para biriktiyorsun?
  • Bütçen var ya da yok eğer ki bişey alacaksan tek sefer al,gerekirse bekle.ta bi ki de Logitech Z5500!
  • z5500 almayı düşünmüyorum çünkü verdiği ses bana kaliteli gelmiyor ya hifi sistemlere giriş yapacağım yada sony müzikseti alacağım.müzikseti olarakta mhc-ec77 mhc-rg595 yada CMT-CPZ2 Mikro Müzik Seti almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satmax12 -- 23 Ağustos 2008; 23:50:01 >
  • z5500 ü geçen müzik açısından denedim satıcı da dahil olmak üzere beğenmedik ama satıcı evinde film izlerken çok başarılı olduğunu anlattı o boyutta bir wooferdan beklenmeyecek derecede bass performansı gördüm müzik açıısndan.Ben beğenmedim özellikle uydulardan çok cansız tabiri caizse tahta gibi bir ses çıkyordu.Tabiyki cihaz nasıl bir ses kartına bağlıydı bu konuda bilgim yok fakat bu kadar övülen bir setten çok daha hoş bass ve dengeli bir ses beklerdim.
  • bahsetme bana f/p ürünlerinden
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.