dinlemeden alma mümkünse al eline bir player belirli şarkılarını ekle ve de aynı ayarlarda dinle.
Dinlemeden almamak mantıklı ama ben vatan bilgisayar ve mavi bilgisayarda denedim, bilmem kaç yüz metrekare alanda pekte ses anlaşılmıyor desem iyidir. Sadece X-540 ın karşısına geçtiğimde bir canavar ağzını açmışcasına bağırıyor gibiydi( bass olayı ) ve Microlab 2.1 bağlıydı ve surround olarak bağlı değildi ve kumandası olmadığından sesler fabrika çıkışı halindeydi. Yani dinleyelimde, böylede olmazki demi
quote:
Orjinalden alıntı: dost..:)
müzik için solo7 kesinlikle uzaktan kumandalı digital modelide mevcut ararsan belki bulursun
+uydu alıcısına bağlayacaksan zaten uydu alıcısının kumandasıyla sesi açıp kısabilirsin yine aynı kapıya çıkıyor
dost solo7c ürünü kumandalı evet ama internetten aradığımda sadece yabancı siteler geliyor satışını yapan hiçbir türk sitesi yok.birde solo7 nin bass seslerdeki performansı nasıl?distorsiyona giriyomu sesler?
arkadaşlar bide sony nin SONY SRSD511.CED 5+1 SPEAKER adında yeni çıkardığı bir sistem var bununla ilgili bilgisi olan varmı?
Dostum senin dinlemen gereken setler: 1- Altec Lansing FX5051 2- Microlab FC861 3- Logitech X-540 4- Eğer gerçekten merak ediyorsan Sony SRS
Eğer bunları bir arada dinleyebilirsen kesin kararını verirsin. Bunlar dışında da setler var fakat beklentilerine en uygun liste sanırım bu şekilde.
Ayrıca sahibinden.com sitesinde bir vatandaş 150 liraya DDTS 100 dekoderli Creative GD580 satıyor ki bu dekoderin ikinci eline 200 lira isteyen vardı forumda. Bence düşünülecek bir olay.
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
Dostum senin dinlemen gereken setler: 1- Altec Lansing FX5051 2- Microlab FC861 3- Logitech X-540 4- Eğer gerçekten merak ediyorsan Sony SRS
Eğer bunları bir arada dinleyebilirsen kesin kararını verirsin. Bunlar dışında da setler var fakat beklentilerine en uygun liste sanırım bu şekilde.
Ayrıca sahibinden.com sitesinde bir vatandaş 150 liraya DDTS 100 dekoderli Creative GD580 satıyor ki bu dekoderin ikinci eline 200 lira isteyen vardı forumda. Bence düşünülecek bir olay.
aynen sana katılıyorum dostum cumartesi izin günüm olduğundan dolayı gidip hepsini tektek dinleyeceğim ve kararımı ona göre vereceğim.solo7 nasıl bi sistem sence?
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
42w için pahallı değilmi? 200ytl'ye istenilecek özellikler neler?
arkadaşlar sonunda vatan bilgisayar a gittim ve sistemleri dinleme şansım oldu.ilk baş hazır kurulu z5500 ü dinledim ama zaten yeterli param olmadığı için onu alamıyorum ama gerçekten çok güçlü bir bass ı vardı z5500 ün ama uydular onun kadar performans veremiyodu görevlilier ekolayzır ı ayrlayınca bilgisayardan bir nebze tizler daha belirgin oldu ama o fiyata ben o setten daha iyi bir tiz-mid sesi bekliyordum açıkçası.sonra x540 ı dinledim ama istediğim performans onda yoktu uyduların ses kalitesi bana göre çok yetersiz.fc861 i dinledim fc861 mp3 player a bağlıydı ve set 2.1 çıkışta ayarlı olmasına rağmen koskoca salonda bile bass sesi duyuluyodu ve mid tiz sesleriyse bu fiyata göre çok belirgindi.dinlediğim müziklere paralel müziklerde sistemi test ettik ve şuna dikkat ettim sistemde bass sesleri gerçekten derinden vuruyo ve sesi sonuna kadar açsanız bile distorsiyona girmiyor ayrıca bass olması gerektiği gibi vuruyor gerektiğinde uzayıp kısalabiliyor.ve gerçekten seti beğendim tam benim istediğim bir set zaten 16 m2 lik oada kullanacağım bana fazlasıyla yeter bide audigy2zs veya xfi çipli ses kartı aldığımda tadından yenmez bir sistem olacak.200 ytl lik bütçeye karşı alınabilecek en iyi ses sistemi diyorum.
Hayırlı olsun satmax12, güzel bir değerlendirme yapmışsın. Ses kartı muhakkak al ki, sistem hakkını verebilsin.
Bu aralar alınabilecek f/p ürünlerinden biri diyebiliriz , hayırlı olsun.
setimi alayımda hayırlısıyla elbette ses kartı alacağım çünkü ses kartları kimine göre gereksiz görülüyor ama sistemi birde ses kartına bağlayınca aradaki fark çok çabuk anlaşılıyor.bu arada microlab gerçekten f/p ürünleri üretiyor ve kaliteli sistemler yapıyor
Alınca bizi bilgilendirirsen seviniriz.
WOOFIRIN bas degeri gercektende iymiş 30w rms
ama ence asıl önemli olay :S/N Oranı: 70 dB’den fazla olması
hayırlı olsun resimleri ekle buraya
set elime geçince fotoğraflarıyla birlikte size tanıtacağım.setin film performansını ve müzik performansını sizlerle paylaşacağım.yardımlarınız için sağolun..
Bekliyoruz Şimdiden hayırlı olsun , bende alınca bilgi aktarmaya çalışırım
Kardes naptın aldın mı eger almadıysan ŞİDDETTTLEEE MİCROLAB SOLO 7 onerırım ınanılmaz bır ses kalıtesı var bk ben 2 cıft aldım kullanıyorum forumda kullanan cok kısı var 204 ytl ye almıstım ben eger almadıysan kesınlıkle bı bak derım arkdsn doğum gununde x540 ve Philips MMS460 getırdı 2 arkadas ben tek cıft solo7 ıle o ıkı sıstemın sesını bastırıyodum gerı kalanını sen hesap et
dostum solo7 dede uzaktan kumanda yok ve genel kullanıma uygun değil ama elbette müzik 2.0 stereo sistemde dinlenir o kadar bütçede yoksa ona en yakın sistemde dinlenir oda multimedya 2.0 sistemlerdir.bu konuyu açmadan önce bende solo7 almayı düşünüyodum ama düşündümki zaten 19 inç samsung lcd monitörüm var ve çözünürlüğüde çok iyi olduğu için iyi film izleniyor.e film izlemeyide sevdiğim için hepsinin ortasında bir sistem almaya karar verdim ve fc861 de karar kıldım.
arkdsm ıyı dıyosunda bahsetmıs oldugun sıstem ıle solo 7 yı kıyaslayamassın bıle aradakı ses kalıtesının farkı ve ses yukseklıgının farkını gormen lazım solo 7 fıyatına gore cok yuksek performans veren bır urun hem uzaktan kumanda benım ıcın hıc ama hıccc problem degıl iyi düşün derim midleriyle tisleriye basslarıyla her konuda o urundan dha ıyı performans alıcagından emınım ayrıca ben fılmde seyredıyorum gayette hoss ses verıyor.