Şimdi Ara

200 ytl ye kadar müzik amaçlı ses sistemi önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 ytl ye sahibinden.com da pro1 ses sistemi gördüm acaba onun ses kalitesi nasıl?fc861 le karşılaştırıldığında hangisi tercih edilir?
  • kesinlikle fc861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 4 Ağustos 2008; 15:30:49 >
  • dostum bugün yolumun üzerinde olan kipada x540 dinledim ama çok büyük bi alandı diye tam anlamıyla ne tiz ne mid seslerini anlayabildim sadece kuru bi bass sesi wardı. x540 bu kadarda yetersiz bir sesmi veriyorki?fc861 in x540 a oranla daha dengeli bir sese sahip olduğu söyleniyor ama x540 ta bass seslerde daha güçlü deniliyor.ama fc861 30 watt x540 ise 25 watt rms nasıl oluyoda güçlü oluyorki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satmax12 -- 4 Ağustos 2008; 15:57:26 >
  • bass seslerin gücü ayrı bir durum.Eğer siz uyduları yeteri netlik ve yüksek seste üretmez wooferı onlardan üztün hale getirirseniz tabiyki uydular ezilecek basslar daha fazla duyulacaktır işte bu dengesiz müzik anlayışı.Microlabın uyduları ve wooferı dengeli uydular woofer tarafından ezilmiyor insanlar da wooferı güçsüz zannediyor.x530 un wooferı iyidir fakat bu güzl sesi vermesinde ve bass karakteristiğinin ön plana çıkmasında tiz yoğunluğu fazla midleri zayıf biraz cılız olan uyduların etkisi büyüktür.Fc861deki uydular x530 da olsa o bassın gücü kaybolacaktır en azından daha dengeli gelecektir.
  • X-540 taki sub kaç inch'lik?
  • 5.25 ve çoğu setlerde bu böyle.Tavsiyem iyi bass istiyorsan 8inç bir woofer olsun 5.25 baya küçük.Sadece boyut değil menzil de önemli ama 5.25lik tek sürücülü bir subwooferdan fazla beklenti olmaması gerekir.
  • microlab setlerde anfi sub dan ayrı konumda olduğundan dolayı empedansı aynı olan başka kabin bağlayabilirmiyiz anfiye yada bağlayan varmı?
  • ustalar yokmu ya bilgisi olan
  • Geliyo
  • Harici başka bir pasif sub bağlayablirsin. fazla yormasında anfiyi yeter.

Bu arada sen midlerden bahsediyorsun. bu aldığın ürünlerde mid basları duyamazsın. orta baslar ne yazikki bu fiyat aralığındaki 5.1 lerde yk. solo 7 güzel çalar. ama kumanda işte.

Neyse umarım bulursun. ama bence gittigidiyorda veya sahibinden comda güzel 2. el ürünler var. bizim forumlard da var. bekle denk gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satmax12

microlab setlerde anfi sub dan ayrı konumda olduğundan dolayı empedansı aynı olan başka kabin bağlayabilirmiyiz anfiye yada bağlayan varmı?

Belki ilerde ben de ayrı bir sub takabilirim X23'e. Tabii burada önemli olan sanırım kaç ohm luk bir sub olacak. Eğer uygun bir sub olursa bağlanabilir tabii ki.
  • bu forumu ilk okudğumda okuya okuya forumu beynim uslanmıştı herkes bi ürün sölüyor her taraftan :D
    en iyisi okumamak fazla :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DLI

bu forumu ilk okudğumda okuya okuya forumu beynim uslanmıştı herkes bi ürün sölüyor her taraftan :D

gerçektende öyle bir bakıma bir haftadır ne alacağıma şaşırdım bir yandan microlab diyorum bir yandan 2.el temiz megaworks mü alayım kararsızım açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: satmax12

quote:

Orjinalden alıntı: DLI

bu forumu ilk okudğumda okuya okuya forumu beynim uslanmıştı herkes bi ürün sölüyor her taraftan :D

gerçektende öyle bir bakıma bir haftadır ne alacağıma şaşırdım bir yandan microlab diyorum bir yandan 2.el temiz megaworks mü alayım kararsızım açıkçası

Temiz bir Megaworks bulursan kesinlikle kaçırma derim.
  • 2. el olsun megaworks olsun....megaworksun kalitesi,sesi tartışılmaz.bulabilirsen kaçırma
  • fc861 olsun benim olsun
  • arkadaşlar bide şöyle bir sorunum var şimdi benim bundan 4 sene önce vestel ht728dt ses sistemi almıştım ve halende kullanmaktayım vestelde 60w rms sub gücü war diye kataloğunda yazıyodu ama bana göre o bass 10 watt bile gelmiyoduçünkü bass sesleri aşırı derece sert karakterliydi ve distorsiyon çok oluyodu.mid ve tiz sesleriyse 2 oval kabin bağlayarak çok kaliteli yapmıştım sette ama o bass gerçekten beni sinir ediyo halen..fc861 değer olarak vestelinkinin yarısı değerinde olduğundan beni kesmeyeceğinide düşünmeye başladım acaba napmalıyım...
  • önemli olan watt rms değildir.İyi bass için hoparlör boyutu menzili kabini ve de frekans aralığı önemli ben de kawainin 40 wlık wooferını beğenmeyip 16w lık bir wooferı beğenmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

önemli olan watt rms değildir.İyi bass için hoparlör boyutu menzili kabini ve de frekans aralığı önemli ben de kawainin 40 wlık wooferını beğenmeyip 16w lık bir wooferı beğenmiştim.

doğru ustam.işten zaman bulsam gidip sistemleri vatan bil. dinleyeceğim ama zamanım olmuyoki.ancak haftasonu gidip dinleyeceğim artık.
  • müzik için solo7 kesinlikle uzaktan kumandalı digital modelide mevcut ararsan belki bulursun

+uydu alıcısına bağlayacaksan zaten uydu alıcısının kumandasıyla sesi açıp kısabilirsin yine aynı kapıya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 7 Ağustos 2008; 0:04:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.