Şimdi Ara

200 YTLlik MP3 için Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 200 ytl yle telefon almayı düşünüyorum. Bu fiyata alabileceğim güzel bir telefon tavsiye eder misiniz? Tek istediğim mp3 çalabilmesi ve ses kalitesinin iyi olması.

• motorola e2 hala varmı bilmiyorum ama bimekste 230 ytl di.
  • ikinci el olur dersen w810i tavsiye olunur...
  • sonyericsson w200i veya nokia 5200
  • O civarda fiyata benim tavsiyem Motorola E2 olur, bunun dışında Sony Ericsson W200i'yi de inceleyebilirsin.
  • W200i en iisi o fiyatlarda
  • w200i modeli yerinde bir tercih olacaktır, biraz daha bütçenizi artırırsanız rokr e2 iyi seçim olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bluetooth önemli değilse s.e w200i yada nokia 5200 olabilir
  • bence birde buna bak derim fiyatı özellklerine göre süper
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepbsis81
  • Sony Ericsson w200i mp 3 ideal bi telefon
  • benq siemens s81 kamera çekimi çok çok kötü mp3 olayını bilemicem sony w200 veya yine sony z530i z530 160 civarı w200 de netten 180 falan bulursun
  • W2OOİ SESİ DIŞARIYA NASIL W7OO GİBİ CIKIYORMU NASIL
  • toshara 1.6 lı w810i ile karşılaştırdım fazla çıkıyor w200i w700i ile karşılaştıramadım maalesef .6233 le karşılaştırınca az bir farkla 6233 önde.Yanlız acousticli w200i.Orjinal sesinden bi cacık olmaz.
  • W200i
  • Bütçeni bir miktar daha arttırabilirsen Motorola ROKR E2 iyi bir seçim olabilir.
  • w200i aldık bakalım. Tarzı ve çizgileri güzel:) Tavsiyeler için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Civci

w200i aldık bakalım. Tarzı ve çizgileri güzel:) Tavsiyeler için teşekkürler.

Hayırlı olsun.
  • Telefonunuz hayırlı olsun.
  • 2. el alcaksann benim telefonuu wereyim sana 6131 nokıa çok sağlam ses kalitesii warr benden almasanda o telefonu düşün bence
  • @Civci
    telefonun hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.