Şimdi Ara

2000-2300 TL Aralığında A++ Sınıfı Nofrost Buzdolabı Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Şu modeli sipariş verdim fakat kargoya verilişi birkaç günü bulur ve iptal etme şansım var.http://www.hepsiburada.com/samsung-rl4323rbaww-tr-a-473-lt-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRL4323RBAWW?magaza=Teknofish

Bu buzdolabını bekar evime alıyorum fakat evlendikten sonra da kullanma düşüncem de var. Lg'nin de birkaç modeline baktım sonunda bunda karar kıldım. Fakat biraz daha araştırınca emin olamadım. Kafama takılan kısmı üst kısmın sebzelik kısmı soğutmasının iyi olup olmadığı ve peynir gibi şeyler için ekstradan kapalı bir alan olmaması. Fakat yiyecekleri uzun süre taze tutuyorsa bu çok önemli değil. Yine de bu fiyat aralığında bundan daha iyi bir model varsa onu almak isterim :) Lowfrost kesinlikle düşünmüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/grundig-gknd-5300-i-a-530-lt-inox-nofrost-kombi-tipi-buzdolabi-p-MTGRGKND5300I

Bu da hoşuma gitti fakat boyut olarak Samsung ile aynı olmasına rağmen litre olarak 90 litre fark var. Ve daha hafif. Nasıl iş anlamadım ama :) 530 litre boyutu aynıysa iyi yok daha büyükse kiracı eve gider mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 3 Eylül 2017; 18:39:53 >

• Sebzeleri taze tutması ve buzluk kokusunu alt taraf ile karıştırmasın diyorsanız samsungun twin cooling özellikli dolapların bakmanızı öneririm. Sebzeler 2 hafta kadar taze kalıyor. Nem %60 70 civarı koruyor soğutucu bölümünde. Kendim rt46k6360sl kullanıyorum birebir kullanıcı görüşüm budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Sebzeleri taze tutması ve buzluk kokusunu alt taraf ile karıştırmasın diyorsanız samsungun twin cooling özellikli dolapların bakmanızı öneririm. Sebzeler 2 hafta kadar taze kalıyor. Nem %60 70 civarı koruyor soğutucu bölümünde. Kendim rt46k6360sl kullanıyorum birebir kullanıcı görüşüm budur.

Benim için en önemli kıstas sebze ve kahvaltılıkların uzun süre korunması :) Çünkü anca hafta sonu kahvaltı edebiliyorum. O zaman ben siparişimi iptal etmeyeyim :) Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Tek sıkıntısı ekstra soğutucu kısmı yok buzdolabında :) Ama artısı da çok A++ sınıfı mesela. Benimkinde twin cooling değil de çoklu akış varmış multi flow. Acaba hangisi daha iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 4 Eylül 2017; 15:29:20 >

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt
    Multi Flow hepsinde var zaten. Pek ahım şahım bir şey değil sadece her raha eşit ısı dağıtan hava kanalları var. Sebze konusunda garanti veremem sizin baktığınız model için. Çünkü twin cooling olmayanlarda soğutucuya hava buzluktan gider. Yani kuru soğuk ve nemi olmayan hava. Bu da sebzelerin nemini alır. Twin cooling de ise alt ve üst bağımsız kendi içerisinde çalışıyor böylelikle soğutucunun nemi de içerisinde kalıyor.
    Fotoğraftaki örnekteki gibi.
    Enerji olayına pek takılmadım ben yeni nesil olsun diyerek Yıllık 300kwh enerji tüketimi yazıyor etikette. Koşullar uygun olursa aylık 10 lira yapar bu da

• quote:

Multi Flow hepsinde var zaten. Pek ahım şahım bir şey değil sadece her raha eşit ısı dağıtan hava kanalları var. Sebze konusunda garanti veremem sizin baktığınız model için. Çünkü twin cooling olmayanlarda soğutucuya hava buzluktan gider. Yani kuru soğuk ve nemi olmayan hava. Bu da sebzelerin nemini alır. Twin cooling de ise alt ve üst bağımsız kendi içerisinde çalışıyor böylelikle soğutucunun nemi de içerisinde kalıyor.
    Fotoğraftaki örnekteki gibi.
    Enerji olayına pek takılmadım ben yeni nesil olsun diyerek Yıllık 300kwh enerji tüketimi yazıyor etikette. Koşullar uygun olursa aylık 10 lira yapar bu da

Bu konuda kafamdaki taşlar yerine oturdu sağ olasın :D

Yalnız ben ileride çeyizlik de olur diye derin dondurucusu sayesinde de ısınmıştım birazdan o zaman twin cooling alayım buzluğu küçük olsa da ileride ayrı derin dondurucu alınır artık :D hem alt kısmın büyük olması da güzel :) Peki hangi modelini önerirsin kardeş?

Bazılarının camları çok sağlam değilmiş sanırım.

İsterseniz buzluğu da normal soğutucu olarak kullanabilirsiniz
    Ben 46k6360sl inox modelini aldım 50k gibi daha büyük hacimlerde olanları da var ihtiyaca göre seçilebilir. Cam konusuna gelince dolu tencere koyunca biraz esniyor ama kırılacak gibi değil. Esnek cam kullanılmış dayanıklı görünüyor.

Şimdi buzdolabına koyduğum termometreye baktım %54 nem olarak gösteriyor.
  • quote:

İsterseniz buzluğu da normal soğutucu olarak kullanabilirsiniz
    Ben 46k6360sl inox modelini aldım 50k gibi daha büyük hacimlerde olanları da var ihtiyaca göre seçilebilir. Cam konusuna gelince dolu tencere koyunca biraz esniyor ama kırılacak gibi değil. Esnek cam kullanılmış dayanıklı görünüyor.

Şimdi buzdolabına koyduğum termometreye baktım %54 nem olarak gösteriyor.

Hocam 0 derece bölmesi var de mi? Bu da çok önemli. Ben de o modeli sipariş verdim şimdi :) Dijital ekranı rengi ve elektrik tüketimi ile cezbetti. Kombi tipi buzdolapları A++ iken tasarruf ayağına normal buzdolabı kadar tüketiyormuş meğersem :) Ve Samsung'un twin coolingli kombisini bulamayınca hepten soğudum :) Kullanım kılavuzlarını didik didik ettim 296w diyor ilk kombi tipi olanda diğeri 300. Çok büyük bir fark yok. Şimdi heyecandan gidip siparişi peşin vermişim sonra taksitle tekrar verdim ilk şimdilik iptal de edilmiyor stokta kalmadı benim yüzümden :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet taze bölme var hocam. Ayrıca sebzeler ve meyveler için büyük ve küçük iki ayrı çekmeceli göz var. Buzmatik de var ki buz kullanması keyifli oluyor.

Yine yapmış olduğum incelemeye linkten ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-rt46k6360sl-inceleme-video-fotograf--125709236

Şimdi ki nem seviyesi. 3 dereye ayarlı genelde 3.1 derecede stop 4.1 derecede start veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 5 Eylül 2017; 0:15:14 >

• quote:

Evet taze bölme var hocam. Ayrıca sebzeler ve meyveler için büyük ve küçük iki ayrı çekmeceli göz var. Buzmatik de var ki buz kullanması keyifli oluyor.

Yine yapmış olduğum incelemeye linkten ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-rt46k6360sl-inceleme-video-fotograf--125709236

Şimdi ki nem seviyesi. 3 dereye ayarlı genelde 3.1 derecede stop 4.1 derecede start veriyor.

Hocam çok çok sağ olun :) Zaten buzdolabı iyi olmasa böyle beğenip bu kadar ayrıntılı anlatmazdınız :) Ben bu kadar ince bakmıyordum olaya gelip o yüzden sordum zaten :) Nem seviyesi demek gıda tazeliği demek tabi haftada anca 1-2 gün kahvaltı vs. yapan biri olarak çok önemli bunlar benim için :)

Hayırlı olsun hocam

Gelince yorumlarınızı bekleriz diğer alacak arkadaşlar için de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.