Şimdi Ara

büt.e max 2000tl - profilo cmg120dtr vs altus al 8120 x vs grundig 9901 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb yazlıktaki 20 yıllık arçelik çamaşır makinası bozuldu ve hurdaya ayrıldı. 2 gün içinde sipariş vereceğim. başlıktaki ürünleri seçilir buldum. bunlardan tam profilo cmg120dtr'ye yöneliyordum ki kazanının plastik olduğunu okudum ve arayışa devam etmek zorunda kaldım.
    Bütçeyi max 1999tl olarak belirledim. başlıktaki ürün ort taksitli fiyatları;
    profilo 1950
    altus 1830
    grundig 1799 tl

tavvsiyelerinize açığım

• Merhaba, 3 cihaz arasında ben olsam Profilo modelini tercih ederdim. Profilo için kazanı plastik demişsiniz ama bu durum diğer cihazlarda da aynı şekilde, hatta piyasanın %90'ı için geçerli diyebiliriz. Eğer tamburdan bahsediyorsanız her üç modelde de çelik tambur bulunuyor.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Şimdi kafalar karışacak ama yazacağımı yazayım . Arçelik grubunun kazan plastik kalitesi çok çok kötü askı yay plastik yuvasının plastiği zamanla kırılıyor kazan yayı da yerinden çıkıyor. Bu 2 arkadaşımın başına geldi.

Bosch un kazan plastiği çok sağlam dayanıklı 4 senedir kullandığım makinede halılar bile yıkadım Arçelik grubunda yaşanan sorunu yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellik ve dayanıklılık yönünden profilo'yu garanti,müşteri ilişkileri ve parça ucuzluğu sebebi ile altus ve grundig'i öneririm bu iki marka arçelik bünyesi altındadır.

Bende yıllardır forumda kötülenen arçelik grubuna ait altus 9101d modelini aldım kurulum yapılırken teknisyen hatası sonucu yan panelde çizik oluştu bende bu durumu kabul etmediğimi belirttim genel merkeze başvurdum garanti mi 7 yıla uzattılar daha sonra üzerine düşünce değişim onaylandı bir üst modeli olan al 9120 x modelini yolladılar makinede inverter motor var bosch grubu kadar yalıtımı iyi olmasa da gayet sessiz çalışıyor yıkama ve durulama performansını beğendim bosch grubunun cihazları da gayet iyi işlevselleşmiş klasik programlarıyla gayet verimli yıkama yapıyor ancak garanti sonrası servis hizmeti fiyatları epey yüksek değişim olaylarına da pek yaklaşmıyorlar.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın ama zaten yalıtımı yerli üretimi Bosch lardan iyi altı açık olmasına rağmen yan panellerde ful yalıtım var

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Sağolasın bir tek dengesiz yük kontrolü biraz daha kötü bosch grubuna göre.
  • Sorun olmaz. Arçelik grubunun kazan yayları ince ama kısa. Uzun olmayan esnek olmayan yaylar kazandaki sarsıntıyı dengesizliği iyi tutuyor absorbe ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1815 tl'ye profilo CMG120dtr sipariş verilmiştir. gelince yorumlarımı paylaşırım.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Eski serilerine göre kaliteyi epey arttirmislar hoşuma gitti ayrica bosch gibi tükürükle çamaşır yikamiyor durulamada aldigi su miktarida iyi.

• bende CMG120dtr bakiyordum. kazanini bilmemde tamburu rende gibi geldi bana kabartmali desenli yapmislar. camasira zarar vermiyomu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfunak T kullanıcısına yanıt
    profilo cmg120dtr aldım. desenler kesinlikle rende gibi değil kenarlar düzgün yumuşak keskin değil. bendeki polonya üretimi bosch ile aynı. bu makineyi aldığımız için çok memnunuz her aşamasında gayet sessiz ve hacmi olsun malzeme kalitesi olsun yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

1815 tl'ye profilo CMG120dtr sipariş verilmiştir. gelince yorumlarımı paylaşırım.
    Nereden aldınız hocam en düşük 2000 tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.