Bildirim
2000-2500 TL Sistem Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beklemedeyim. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İyi duruyor ama ben nvidia olsun istiyorum. Belirtmemişim ama şiödi smylemiş olayım :)
bu fiyat aralığında alacağın ekran kartı amd olursa daha performanslı olur. tabi genede sen bilirsin. -
Nvdiada bu fiyata 4 gb 256 bit zor biraz gtx750 ti ye bakabilirsin ekran karti olarakta illa nvidea olsun dersen
-
-
-
SSD olmasa bir sıkıntı çıkmaz değil mi ? Bir eksiği var mı bu topladığının ? Ekstra bir soğutucu almalı mıyım ? Birde i3 iyi bir seçim mi ? Sana zahmet aydınlatır mısın beni :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1man1 -- 15 Ocak 2016; 12:42:33 > -
i3 6100 bu bütçe için yeterli bir seçim olacaktır. 2 gerçek 2 sanal çekirdek ile 3.7 ghz gayet yeterli bir değer bu bütçede.
Stok soğutucu kullanılabilir. Overclock da yapılmayacak zaten fazla ısınmayacaktır. Bu bütçede matx anakart almak gerek zaten. Ssd de istiyorum dersen gtx 960 2 gb alırsan alabilirsin ssd de. -
-
-
Bütçe 3000 değil işte sorun orda. :) attığın ikisini de değerlendirip bir karar vereceğim. Belki bütçeyi arttırma gibi bir şansım olur. Teşekkür ederim ilgin ve yardımın için. :)
Rica ederim. -
Uygun fiyatları buradan bulabilirsiniz...
http://www.teknopal.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X