Şimdi Ara

2000- 2800 arasi az isinan perfonmansli notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yakin zaman icinde bir notebook almayi planliyorum.fakat nasil bir laptop almam gerektigi konusunda kararsizim dogrusu. Ben bir muhendislik ogrencisiyim henuz 1 inci sinifdayim.yani cihazda kullanicagim seyler seneye gorucegim netcad gibi programlari kullancam ve uzun sureli oyunlar oynuycam. Oynucagim oyunlar ise metin2 lol vb. Online oyunlar benim laptopdan istedigim ozellikler i5 veya i7 islemci iyi bif ekran karti en az 4gb ram ve az isinmasi birinci sartim. (Tabikidr her laptop isinir fakat mumkun oldugunca az isinanindan) buna gore 2 laptopa karar verdim bunlar lenovo y50 i7li modeli veya acer v17 nitro i5 veya i7 li modeli fakat cok kararsizim cunli lenovo y50 benim krsinlikle istemedigim isinma sorunu acerde ise wifi sorunu vb. Sorunlar var. Bir kac laptop onerisinde bulunursaniz sevinirin tekrar soliyim aradigim ozellikler 1.mumkun oldugunca az isinmasi 2. Ekran karti orta ile iyi arasinda bir seviyede olmasi ve solemeyi unutmusum alacagim laptopun kesinlikle ekraninin iyi olnasi gerekiyor.ornek olarak suan kullandigim laptop lenovo z510 isinma sorunu yok diyebilirim fakat berbat bir ekrana sahip renkleri cok cansiz duruyor malesef. Onerilerinizi brkliyorum simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu modele bakabılırsın;

Asus N550JK-CN167D

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu308499
  • Bu kadar titizleniyorsanız size tavsiyem ASUS'un CN serisi modelleri olacak. Mesela Asus N550JK-CN167D söylediğiniz bütçeden 100 TL daha pahalı ama gerçek anlamda son derece kaliteli ve de yüksek özellikli bir notebook. Beraberinde gelen hediye subwoofer da oyun olsun müzik olsun film olsun tüm bu tip deneyimlerinizi bir kademe yukarıya taşımak için biçilmiş kaftan. Ayrıca ekranın FULL HD olması ve parlaklık değerlerinin de standartların çok üzerinde olması gerçekten sizin tam da aradığınız notebook'dur dedirtiyor bana.. Tabii ekran kartının da GTZ850 olduğunu düşünecek olursanız hakikaten sizi daha uzun süre idare edeceğini düşünebilirsiniz.
    Ama yok maksimum rakamımı geçme diyorsanzı o zaman bir de şu modeli inceleyin derim:
    ASUS K555LN XO079D
    Bu model ile de her işinizi sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. Hatta belki bu modeli tercih edip üzerine de bir SSD takarak süper bir canavar yaratabilirisiniz haberiniz olsun. Ve de asla o yüksek bütçelere de çıkmanıza gerek olmaz.

Ürünler bizim sayfalarımız da var ama link yazmak istemiyorum gerekirse girip bakabilirisiniz.

Saygılarımla,
    www.indirimkenti.com

• Tesekurler peki bu asus n550jk yi elden alabilexegim istanbula iyi bir magaza varmi

• mrsheitan kullanıcısına yanıt
    Deginiz model gerek donanim gerek kasa kalitesi gerekse ekran kalitesi olarak mukemmel bir notebook yanniz sorun suku fiyati biraz beni asiyor 2900 civarlarinda fiyati bulunan siteler var fakat brn sadece istanbul icinde elden alabilirim bu yuzden istanbul icinde bu cihazi elden alabilecegim uygun bir yer varmi bide fredosa windows yuklemek zor biseymi acaba

• PervenT P kullanıcısına yanıt
    Üküdarda merkezleri var, elden de alabılırsın. yazılım dediğin cd var ise zor bi olay değil, format dediğimiz işlemi yapıyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.