Şimdi Ara

2000 MODEL 520İ ARACA ATİKER GOLD SERİSİ HK DESTEĞİNİZİ RİCA EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM 2000 MODEL BMW 520İ OTOMATİK VİTES ARAÇ ALDIM ARACIM HENÜZ 180.000km. DE VE ARACA TARAHİNDE HİÇ LPG TAKILMAMIŞ. KONYA'DA KULLANMKATAYIM VE ŞU AN İÇİN ATİKER GOLD SERİSİ İÇİN YORUMLARINIZ BEKLİYORUM. USTALAR KAFAMI KARMAN ÇORMAN ETTİ BANA TAVSİYE EDİLEN LPG LER. 3.500TL - 4.000 TL ARASINDA VE SU AN MADDİ GÜCÜM EL VERMİYOR. LÜTFEN ARKADAŞLAR ATİKERİN GOLD SERİSİ TAKTIRAN KİŞİLER VARSA YORUMLARINI BEKLİYORUM

• Ve aleyküm selam ve rahmetullah sayın abim öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun abim Atiker Gold kiti hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile taktırabilirsiniz düzgün montaj enjektör uçları güzel bir işçilik ile gayet başarılı sonuçlar aldık bu cihazımızdan size hertürlü konuda yardıma hazırım bana ulaşabilirsiniz selamlar saygılar sunuyorum abim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında atiker gold kite gerekte yok

Standart atiker safefast veya akl powerfast kit dahi yetecektir

Tek dikkat edilecek nokta enjektor nozzle 2.5 mm delinmesi

Basınç ayarı fabrikadan çıktığı gibi 1 barda kalmalı.

Bu iki detaya dikkat edilirse sorunsuz çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Konya'da olsanız mutlaka çayınızı içmeye gelirdim.
  • ahmet_avk30 A kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun abim nedemek hertürlü konuda Konya da yardıma hazırım değerli profesyonel abilerimiz çok bana ulaşabilirsiniz 05355595572

• https://www.facebook.com/yusuf.koparan.94/posts/10154020204781600
    Atiker Gold kit değil standart mıcrofast obdll kit Can'ım abim hiç kafana takma

• YUSUFPRİNSİZMİR kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık yusuf usta..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ediyorum Murat abim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_avk30

ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM 2000 MODEL BMW 520İ OTOMATİK VİTES ARAÇ ALDIM ARACIM HENÜZ 180.000km. DE VE ARACA TARAHİNDE HİÇ LPG TAKILMAMIŞ. KONYA'DA KULLANMKATAYIM VE ŞU AN İÇİN ATİKER GOLD SERİSİ İÇİN YORUMLARINIZ BEKLİYORUM. USTALAR KAFAMI KARMAN ÇORMAN ETTİ BANA TAVSİYE EDİLEN LPG LER. 3.500TL - 4.000 TL ARASINDA VE SU AN MADDİ GÜCÜM EL VERMİYOR. LÜTFEN ARKADAŞLAR ATİKERİN GOLD SERİSİ TAKTIRAN KİŞİLER VARSA YORUMLARINI BEKLİYORUM

Bende ustaların yorumlarına katılıyorum. .kesinlikle Atiker Gold kiti tavsiye ederim işçilik güzel olması şartıyla mutlaka memnun kalacağını bir kit.. Microfast da olur işini görür fakat enjektör kalitesinden dolayı Gold kit bir adım önde. . Kazasız kazançlı sürüşler dilerim. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.