Şimdi Ara

2000 model astra 1.6 cd yinasıl bilirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. 2000 model astra 1.6 cd almayi düşünüyorum. 17.500 e buldum bi tane 140 binde lpg hiç takılmamış ve 2 hava yastığı var. daha önce bu tarz opel astra kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi? ayrıca alırken nelere dikkat etmeliyim? bi de teknik özellikleri nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu aracın sedan otomatik benzinlisini kullanmaktayım. İlk sahibiyim ve bakımlarını hiç aksatmadım. Konfor sağlamlık sürüş keyfi her şeyiyle tatmin edici. Ancak yakt tüketimi şehir içi 11- 12 şehir dışı 6.5-7 Lt . Bakımlı ve problemsizse tavsiye ederim. Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabin icin tesekkurler adama yol bilgisayarin yakiti ne gosteriyor diye sordum inanma ona sen deyip gecistirdi. Zaten arabaya hic tup takilmamis ben alir almaz taktircam. Biraz faydasi olur diye umuyorum. Beni dusunduren bir sey de arabada sadece on kaput degismis kazasida yok neden degismis olabilirki? Ama artik karar kildim yarin expertize gosterip alcam arabayi.

• biraz geç olucak cevabım ama 2004 comfort 1.6 otomatik kullanıcısıyım . gidişi çekişi iyi 2.5-3 senedir kullanıyorum yol tutuşu güzel bende yol bilgisayarı olmadığından yakıt tüketimini göremiyorum benim için tek eksikliği buydu ama senin alıcağın modelde sanırım yol bilgisayarı var , başına birşey gelmeyen bir aracın ön kaputu değişmez, yakıta bakma sen olayına girdiğine göre biraz kıllandım 11 12 litre yakar o araç daha fazla yakıyosa hiç bulaşma .birde 17.500 değil onun piyasası biraz daha pahalandı 20 ye daha temizini bulabilirsin.

edit: bu arada kafana takıldıysa bi bakabilir miyim diye aracın başına geç gaz fren ikisine birden bas iki tık kontak çevir(marşa basmican gösterge ışıkları yanıcak o kadar) ve bekle aracın servis lambası yanıp sönmeye başlicak , her yandığında sayman gerekiyor mesela 10 kere yanarsa 0 demek sonra 4 kere daha yandı bu 4 demek ikinci kodumuz 4 sonra 2 kere daha yandı 2 demek bu 3. hanemiz 2 demek oluyo 10 kere daha ışık yanıp sönerse 0420 kodu ortaya çıkıyo internetten opel arıza kodlarına bakıp taratıcaksın orda 0420 ne demek diye katalitik konvektör bank 1 az çalışıyor demek mesela bu oksijen sensörü arızası var aracın . bu şekilde alıcağın opelin sıkıntısı var mı yok mu görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr4power -- 21 Ocak 2015; 21:59:36 >

• verdiğin bilgi için saol onu bilmiyordum. exrertize götürdüm aracı kaput sadece boyalı dedi ama iki çamurluk değişmiş. ancak şaside bir sorun yok dedi çamurluklar sadece dıştan değişmiş dedi bende güvenip aldım şimdilik memnunum. alalı 4 gün oldu. yakıtta yaklaşık 130-140 km de 40 liralık benzin yaktı. lpg taktırcaktım. sonradan orjinalliği bozmıyım dedim hem benzinin konforu hiç bişeyde yok. dediğiniz sorgulamayı bir deneyeyim bakalım ne çıkacak.
  • denedim ama ışık hiç yanmıyor ben mi yapamıyorum ki
  • Bu model bu km araç bulamiyorum. Fiyatlar 20 21 25 devam ediyor.17.500 fiyat cok iyi kazasız belasız.kullanın.şehir neresi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • expertize ne kadar verdin.expertiz gerçekten sıkı bir inceleme yapıyormu.mesela boyalı olmayan bir parçaya boyalı.

değişmeyen parçaya değişmiş diyebilirmi.orjinal km olup olmadığa kesin garanti verebiliyormu.expertiz ile ilgili neler yaşadın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.