Bildirim
2000 Model Focus Ghia Hb 'e LPG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende milano var mümkün olduğu kadar yaklaşmamanı öneririm.zavolli yi çok beğeniyorlar. -
Ben 2001 hb focusumda Brc lpg kiti kullanıyorum çok memnunum..Size tavsiyem taktıracaksanız brc servisine taktırın 2a mühendisliğe..10 bin km oldu arıza lambası falan yanmadı servise taktırısanız böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.. -
2000 hb benimkide eylülde 2 yıl olacak lpg takılalı bende 2009/eylülünde aldım arabayı stefanelli var benimkinde 70liraya şubatta filtresini ve borularını 15tl. ye değiştirdim bi sorun yok şimdilik. -
2005 GHI KULLANIYORUM. 1 YILDIR LAVATO MARKA LPG KULLANIYORUM. Bİ SIKINTISI YOK -
Kısaca görülüyor ki kit markası değil usta önemli faktör, yaşadığınız çevrede araştırın en iyi ustaya gidin taktırın markası ne olursa olsun problem yaşamazsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X