Şimdi Ara

2000 Model Otomatik Passat 18.950 TL ye düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracın fiyatını düşürdüm. 18.950 TL son fiyattır.

2000 Model
    Otomatik Şanzıman (2 yıl önce tamamen yenilendi - 17.000 KM önce)
    1791 cc – 120 BG
    BRC Sıralı Sistem LPG (2 yıllık - 17.000 KM oldu taktıralı) (Ruhsata İşli)
    Klima (Dijital) (Gazı yeni basıldı)
    Yedek Anahtar mevcuttur.
    Muayene Tarihi (16.07.2012) (Egsoz - LPG Sızdırmazlık - Genel) Muayeneden kusursuz geçmiştir, raporu elimizdedir.

---Aracın üzerinde Bosch Akü 72 Amper mevcuttur. Fren balataları yenidir. Diskler yeni tornatılmış, rot, balans ayarları sürekli yaptırılmış, Rot kolları orjinaliyle değiştirilmiştir. BRC bakımları servisinde bilgisayarla ayarlatılmıştır. Tüm bujiler 1 yıl önce değiştirilmiştir. 196.000 de Triger seti, kayışı, bilyaları ve tüm takım yenilenmiştir. Aracın hiçbir borcu, hacizi vs yoktur.

Araç sürekli bakımlı kullanılmıştır. Aracın tüm bakımlarına ait dosyası ve raporları bulunmaktadır. Takas düşünmüyorum. Aracı Fatih - Eryaman bölgesinde görebilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-ogretmenden-otomatik-bakimli-passat-35741170/detay
    ---NOT: Araçla birlikte 600 TL değerinde 4 adet PETLAS Kış Lastiği hediye edilecektir.

2000 Model Otomatik Passat 18.950 TL ye düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikilem -- 3 Aralık 2010; 13:09:21 >

• Merhaba,

Aracın eksileri :

- Otomatik Vites : 200bini devirmiş bir aracın şanzımanı tamamen risktir.
    - Kilometre : Bu kilometreye ulaşmış bir aracı aldıktan sonra yapılacak kilometreyle birlikte satmak oldukça zor.
    - Motor : 200 bini devirmiş bir motor yorgun bir motordur. Ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmaz.
    - LPG : 2 yıl önce taktırıldığı söylenmiş. Garantisi bitmiş. Ayrıca 2 yılda 17 bin kilometre yapıldığı belirtilmiş. 7 yolda 180 bin yapan bir aracın kalan 2 yılda 17 bin km yapmış olması pek inandırıcı değil. Benim tahminim bu araç 2 yılda 40-45bin kilometre civarı yapmıştır. LPG'nin ne gibi zararı olur kestiremiyorum.

Artıları :

- Donanım : Dijital klima, abs, airbag, güçlü motor
    - Kaporta : Eğer büyük bir kazası, komple boyası ve ön takımda değişeni yoksa 5 yıl daha sıkıntı çıkarmaz.

Dipnot : Sıfır 2 yıl garantili. 4 adet 16" Petlas kışlık lastik 400 TL'dir. Lütfen yeni fiyatlara gözden geçiriniz.

Sonuç olarak aracın motor, şanzuman ve kaporta durumu %70-%80'lerde ise alınabilir bir fiyata sahiptir.

• @esnafim35
    aracın ekspertizinı çıkarmışsınız
  • Otomatik Vites: 196.000 de tam 2400 TL masraf edilerek yenilenmiştir. İçindeki tüm balataları selenoidleri valfi değiştirildi ve ESSO şanzıman yağı konuldu. Şanzıman en az 10 sene daha sorun çıkarmaz.
    Kilometre: Renault, Fiat, Peugeot gibi markalarda dediğiniz doğrudur ancak Passat gibi bir araçta bu KM hiç sayılır.
    Motor: VW bu motorlara 500.000 KM garanti veriyor. Auidi ile aynı üretim bandından çıkan bu motorları lütfen normal markalarla karşılaştırmayalım!
    LPG: Taktırıldığı tarih ve belgeler elimizdedir. BRC nin kayıtlarında da mevcuttur. Sizi inandırmak gibi bir derdim yok! KM yi de benden önceki sahibi yapmıştı. Ben 196.000 de aldım 2 yılda sadece 17.000 yaptım.

Dipnot: Petlasın fiyatını aldığım fiyat yazmışım. 2 yıl önce 600 TL civarı almıştım. Şimdiki fiyatı da 450 TL Petlas bayi ankaradan fiyat alındı.

Aracı görmeden göstermeden afaki yorumlarda bulunmanız hiç doğru değil. Ben aracın nesi varsa yazdım.

quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Merhaba,

Aracın eksileri :

- Otomatik Vites : 200bini devirmiş bir aracın şanzımanı tamamen risktir.
    - Kilometre : Bu kilometreye ulaşmış bir aracı aldıktan sonra yapılacak kilometreyle birlikte satmak oldukça zor.
    - Motor : 200 bini devirmiş bir motor yorgun bir motordur. Ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmaz.
    - LPG : 2 yıl önce taktırıldığı söylenmiş. Garantisi bitmiş. Ayrıca 2 yılda 17 bin kilometre yapıldığı belirtilmiş. 7 yolda 180 bin yapan bir aracın kalan 2 yılda 17 bin km yapmış olması pek inandırıcı değil. Benim tahminim bu araç 2 yılda 40-45bin kilometre civarı yapmıştır. LPG'nin ne gibi zararı olur kestiremiyorum.

Artıları :

- Donanım : Dijital klima, abs, airbag, güçlü motor
    - Kaporta : Eğer büyük bir kazası, komple boyası ve ön takımda değişeni yoksa 5 yıl daha sıkıntı çıkarmaz.

Dipnot : Sıfır 2 yıl garantili. 4 adet 16" Petlas kışlık lastik 400 TL'dir. Lütfen yeni fiyatlara gözden geçiriniz.

Sonuç olarak aracın motor, şanzuman ve kaporta durumu %70-%80'lerde ise alınabilir bir fiyata sahiptir.

• esnafim35

Adam 0 araba satmıyor 10 yaşında araba satıyor.Günümüzden 0 km araçların bile arıza riski var, elbette bu arabadada olabilir ama 10 yaşında passat için 200 bin km çok normal.2006 modeliyle 350 bin km yapan var,hatta daha fazla.Yani illa km sayacını mı düşürmek gerek sizin gibileri tatmin etmek için.Olaya senin mantığınla bakarsak piyasadaki arabaların yarısını hurdaya ayırmamız lazım.

Böyle net bir ilana da gelip saçma saçma yorum yapmayın.
  • Lütfen yanlış anlamayın ben ne alıcı ne de satıcıyım aksine kendi adıma düşüncelerimi paylaşıyorum. Kesinlikle de ilanı karalayıcı bir yorumum olmamıştır. Hatta fiyata göre uygun olduğunu da belirttim.

Saygılar.
  • esnafım35 yorumları sayesinde satıcıya cevap hakkı doğmuş ve ilk ilan metninde belirtmediği bazı özellikleri ayrıntılı biçimde belirtiş,ve bence bu çok güzel birşey,ilan sahibine kıyak bile denebilir,son derece profosyenelce yazılmış bir eleştri-uyarı yazısı.
    bence her ilanın altına esnafım35 yorum yapmalı,terbiye sınırları içinde karşılıklı atışmalar olmalıdır,hele ki ne alavereler dalaverelerin döndüğü 2.el araç sektöründe donanımhabere yakışan bir yorumsallık sağlanmış olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı işler aracun kaportası nasıl boya değişeni varmı bide biraz daha ikramınız olurmu
  • 1.8 ler 135 bg değil mi? Bir de asr yi işaretlemişsiniz..Asr yok bu arabada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

1.8 ler 135 bg değil mi? Bir de asr yi işaretlemişsiniz..Asr yok bu arabada..

Hayır 125 hp bu motorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: x15

1.8 ler 135 bg değil mi? Bir de asr yi işaretlemişsiniz..Asr yok bu arabada..

Hayır 125 hp bu motorlar.

Buçuklu birşeydi ama..
  • Genel olarak cevap vereyim:

Aracın son ilanında kaporta durumu belirtilmiştir. (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-ogretmenden-otomatik-bakimli-passat-35741170/detay)
    İkramımız bir miktar kadar olur, ancak Honda zaten 18.000 TL verdi. Satılmazsa Hondaya vereceğim aracı. Bu fiyatın bir miktar üzerinde vermeyi düşünüyorum.
    Bu araç 125 beygirdir ve araç için gayet yeterlidir.
    ASR konusunu tam bilmiyorum, sahibinden de benim arabanın aynısı olan araçlara baktım onlarda işaretli idi, bende herhalde bendeki araçtada vardır diye işaretledim.

Son olarak üyelerle karşılıklı diyologlara girmek istemiyorum. O nedenle esnafım kullanıcısına cevap vermeyeceğim. Sadece aracı görüp ve baktırıp yorum yapmanızı isterdim. Araca gerçekten çok masraf yaptık. Çok titiz kullandık. Yani tam dosta gidecek bir araba olduğunu düşünüyorum. Özellikle otomatik viteslerde şanzımanı sormanızı ve ona göre araç almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikilem -- 3 Aralık 2010; 13:09:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.