Şimdi Ara

2000 TL KASA TOPLAYACAĞIM - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi 2000 lira max bütçeli kasa toplayacağım fakat konu hakkında tam bir bilgim yok. Birinci öncelikle oyun amaçlı kullanacağım. Özellik olarak tam bilmesem de birinci önceliğim anakartın ilerde çıkacak ekran kartlarını destekleyebilecek kapasitede olması. İşlemci intel ve ekran kartının nvidia olmasını tercih ederim. Sıvı soğutma sistemi de kurdurmak istiyorum. Ramler 8 veya 16 gb olabilir. HDD 7200 rpm 750gb veya 1 TB olabilir. Büyük ihtimal kasayı Vatan bilgisayardan toplayacağım. Önerilerinizi oradan belirtebilirseniz çok daha işime yarayacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Öneriler için teşekkürler gerçekten bazıları aklıma yattı ve uygun geldi. Biraz daha iyi bişey olması için bütçemde yaklaşık olarak 250 TL esneme yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shjmr -- 8 Aralık 2014; 19:35:41 >

• hocam monitör de alacak mısın?
  • hocam ustalar muhakkak daha iyisini önericektir ama bence iyi bir sistem oldu

hocam ekran kartı mutlaka nvidia olmalı diyorsan,vatanda evga gtx 760 da indirim var. 2 sistem de bütçene göre ve sıvı soğutmaya ihtiyacın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit37 -- 8 Aralık 2014; 0:59:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

hocam monitör de alacak mısın?

hayır, belirttiğim gibi sadece kasa
  • quote:

hocam ustalar muhakkak daha iyisini önericektir ama bence iyi bir sistem oldu

hocam ekran kartı mutlaka nvidia olmalı diyorsan,vatanda evga gtx 760 da indirim var. 2 sistem de bütçene göre ve sıvı soğutmaya ihtiyacın yok.

bence önerdiğin 2 sistemde gayet güzel. bunlar dışında sistem önermek post kasmaktan başka bir şey olmaz

• shjmr S kullanıcısına yanıt
    ASUS H97-PRO Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI Anakart
    Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    Evga GTX760 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

vatandan topladım fiyat 2.134,42 TL
    anakart ileriye dönük bir anakarttır gelecek teknolojilerin hepsini destekler intel 5. nesil gelecek işlemcilerini de desteklemekte
  • quote:

hocam ustalar muhakkak daha iyisini önericektir ama bence iyi bir sistem oldu

sistemleri ben de beğendim.bütçeye göre en uygun olan modeller. sadece kasa zevke göre değiştirilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da ~ 50 TL daha verip İ. Core İ5 4590)
    02 - H97 / Z97 yongalı anakart ( ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olanını alabilirsiniz)

03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

05 - ASUS / SAPPHIRE - R9 280X 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (Ya da GTX 770 Asus / Zotac)
    06 - PSU'suz Kasa ile 80+ verimli ve 12v kanalından ~40A, 480W güç verebilen PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz. (veya CORSAIR 550W PSU'lu MidT KASA)
  • Çok iyi seçimler olmus tebrikler özellikle ekran kartında amd secimi artık bütün sistemlerde daha ağır basmaya basladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyingyang

Çok iyi seçimler olmus tebrikler özellikle ekran kartında amd secimi artık bütün sistemlerde daha ağır basmaya basladı..

Amd'nin ekran kartı ve işlemci olarak oyunlarda biraz daha öne çıktığı doğrudur ama yıllardır da intel ve nvidia kullanıyorum. İnsan bi kere alışınca riske atmak istemiyor.
  • Buyur gtx 970 li sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WenTTo -- 8 Aralık 2014; 23:36:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.