Slm millet. Bu hafta sonu % 25 indirimle Vatandan aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Sistemden ultra bi performans beklentim yok. Son çıkan oyunları kasmadan rahat bir şekilde oynamak istiyorum. Eksilerini, artılarını sizden gelen yorumlara bakarak değerlendiricem.
ANAKART : ASUS P8Z68-V LX Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI (280 TL)
Kasa konusunda biraz acemiyim. Bu sistemi kaldıracak fiyatı uygun, performanslı bir kasa lazım. Not : Kasanın yüksekliği 50 cm. den yüksek olmasın lütfen. Yerim dar :) Sizlerden öneri bekliyorum.
şefim bence amd sistem yapıp 1090t ile işlemciden kazanıp 6950 alırsan senin için çoook iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: batkent
şefim bence amd sistem yapıp 1090t ile işlemciden kazanıp 6950 alırsan senin için çoook iyi olur
Hocam Amd işlemcilere nedense hiç ısınamadım bugüne kadar. Uzun vadede bir sistem düşündüğüm için şu an için 2500K en ideal gibi duruyor.
Birde ekran kartında şöyle bir değiştirme düşünüyorum.
Bende bunu anlamıyorum AMD ye ısınamıyorsun ekran kart Ati kullanıyorsun Ati kim AMD almayı düşündüğün ekran kartı AMD üretimi değil mi ? 8 Yıl önce İnteli terk ettim hiç bir sorun yaşamadım AMD işlemci ile.
Kendi kullandığım kasayı önerebilirim hem fiyatı uygun hemde şık bir kasa soğutma açısından da hava sürkilasyonu oldukca iyi.
Fakat Bursa Vatan da kalmadığı için Satış Danışmanı bunu önerdi ona muadil olarak. Asusu DirectCU olduğu için istiyordum. Zotac almakla hata yapmadım inş. Sizce bu 2 ekran kartı arasında performans farkı varmıdır?
Bu arada senin sistemin özellikleri nedir hocam ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme