Şimdi Ara

2000 TL monitör dahil f/p oyun sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta karakter sınırı olduğundan genel bir cümle yazmak zorunda kaldım.

İstediğim sistemi alabilecek bana göre 2 yol var, bu sistemi nasıl almak daha mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.

Yol 1 : 2000 tl bütçe ile direkt olarak oyun oynamaya başlayabileceğim bir sistem.
    Yol 2 : Öncelikle değişmez parçalar (psu, monitör, ram, anakart vb.) alınıp ekran kartı ve cpu gibi nispeten sonradan upgrade edilebilir parçaları 'idare eder' parçalardan almak. (daha sonra el rahatladığı zaman bu parçalar upgrade edilerek istenilen performansa ulaşılabilir).

Önerilerinizi yazarken hangi yoldan öneri yaptığınızı ve neden böyle önerdiğinizi belirtebilirseniz ben de mesaj kalabalığı yapmadan(neden vs. diye sormadan) öğrenmiş olurum.

Not: Bütçe malesef 2000 tl ile sınırlı, evet az evet bu fiyata monitör dahil oyun sistemi çıkmaz diyorsunuz fakat evdeki hesap bu :)

Şimdiden teşekkürler.

• http://www.teknobiyotik.com/karne-kampanyasi/oyuncu-pc-monitor/teknobiyotik-tv-intel-g4560-gtx1050-ti-4gb-8gb-1tb-oyun-bilgisayari-aoc-21-5-g2260vwq6-1ms-75hz-vga-hdmi-dp-full-hd-freesync-gaming-led-monitor.html

Böyle bi şey düşünürseniz 2300lira civarı gelir.Başka ne yapılır bakıyorum yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol 1 . Çünkü ileride yeni parçalar çıkacak ve sistem baştan aşağı değişmek zorunda kalacak.En iyisi alabileceğin en iyi parçaları al.2000 TL monitör dahil f/p oyun sistemi
  • Daha uyguna biley topladım hocam şuan bide monitör bulmaya çalışıyorum

• Sinerji sitesinde pentium g4560 ve gtx 1050 ti kombinasyonu 1800 kusur liraya satiliyor.

Yol 1 icin bana mantikli geldi. Siz ne dersiniz?

• Arkadaş yazmış zaten

• Lanaya L kullanıcısına yanıt
    Hocam 200liraya aldığınız monitör çokta iş görmez . Sinerjiden o sistemi alın bidehttp://www.hepsiburada.com/viewsonic-va1901-a-185-5ms-analog-led-monitor-p-HBV0000051G01

Şu monitörü alın derim.70 80lira aşar bütçeyi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Hocam 200liraya aldığınız monitör çokta iş görmez . Sinerjiden o sistemi alın bidehttp://www.hepsiburada.com/viewsonic-va1901-a-185-5ms-analog-led-monitor-p-HBV0000051G01

Şu monitörü alın derim.70 80lira aşar bütçeyi ama

Yardimin ve ilgin icin tesekkur ederim. Sinerjideki sisteme ok veriyorsan onu alalim diyorum cunku senin gonderdigin sistem de onunla ayni gordugum kadariyla. Kalan para uzerine bir miktar ekleyerek bir de monitor bulmaya calisacagim.

Aynen sinerjide ki g4560 ve 1050ti gayet mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Yol 1 . Çünkü ileride yeni parçalar çıkacak ve sistem baştan aşağı değişmek zorunda kalacak.En iyisi alabileceğin en iyi parçaları al.2000 TL monitör dahil f/p oyun sistemi

Teşekkürler. Linki doğru şekilde mi gönderdim bilmiyorum ama sinerjideki bu sistem ile farkı var mıdır ?

http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs1050ti-btd-pentium-g4560-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu72374

Sinerjideki daha iyi ama monitòrü ne yapacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Sinerjideki daha iyi ama monitòrü ne yapacaksınız?

Monitor icin simdilik arkadasin eski monitorunu kullanicam, elim biraz iyilesince 21.5 full hd monitor almayi hedefliyorum.

Yardimci olanlara cok tesekkurler.

• Arkadaşın monitörde dvı girişi var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.