AMD ve ATI olması daha iyi değil mi ? sonuç olarak aynı fiyata daha güçlü işlemci alıyoruz ?
Intelin i5 2500 k işlemcisi yazdığınız amd işlemciyi seri kroşelerle yorar, sert aparkatlarla sersemletir, mideye diz çıkarıp perte çıkarır ve son olarak uçan tekmeyle yere serer. Siz biraz piyasadan habersiz kalmışınız. Fiyat kısmına birşey diyememde amdnin intelden daha güçlü işlemci yaptığı malesef pek görülemedi. bulldozere inş
şunu belirteyim : öncelikli kullanımım oyun değil. genel olarak adobe programları kullanacağım.
teknobiyotik güvenilir mi sizce ? parçalarda sorun çıkmasın ? yani ikinci el ürünü sıfır diye koyabilirler mi kasanın içine ?
Kasa 1 x CM Storm Sniper Black Edition Totally Mesh 850W Seasonic 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Oyuncu Kasa 392,39 TL İşlemci 1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 377,24 TL İşlemci Soğutucu 1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156/1155) 66,66 TL Anakart 1 x Asus P8P67 PRO INTEL P67 (B3 Revizyon) LGA1155 DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart 345,42 TL Bellek 1 x Geil Plus 4GB DDR3 1333Mhz CL9 Low Voltage Bellek (Tek Modül) 71,96 TL Ekran Kartı 1 x Sapphire ATI HD6950 Yeni Soğutuculu 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 500,86 TL HDD 1 x WD Caviar Black 500 GB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD5002AALX) 99,70 TL Optik Sürücü 1 x LG GH22NS50 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 41,66 TL Klave+Fare 1 x Logitech MK710 Q Kablosuz Klavye Fare Set (Siyah-Gri) 158,17 TL Monitör 1 x Acer S232HLABID 2ms 23'' Full HD Wide Screen Led Monitör 360,10 TL İşletim Sistemi 1 x Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit Türkçe OEM İşletim Sistemi 173,41 TL 3.053,33 TL 3.053,33 TL Genel Toplam (KDV Dahil) 3.053,33 TL
quote:
Orijinalden alıntı: onurnesvat
teknobiyotik güvenilir mi sizce ? parçalarda sorun çıkmasın ? yani ikinci el ürünü sıfır diye koyabilirler mi kasanın içine ?
Öyle birşey olmaz rahat oL ürünlerin hepsinin kutusunu gönderirler.
ordan alırsam direkt kasayı kurdurup almak istiyorum o zaman nasıl olacak :S
quote:
Orijinalden alıntı: Landcı
quote:
Orijinalden alıntı: onurnesvat
Öyle birşey olmaz rahat oL ürünlerin hepsinin kutusunu gönderirler.
quote:
Orijinalden alıntı: onurnesvat ordan alırsam direkt kasayı kurdurup almak istiyorum o zaman nasıl olacak :S
Fark etmez siparişinde belirtirsin orda kurup gönderirler kasayı ayrıca ürünlerin kutularınıda gönderirler
Bu zamana kadar hep netten alış-veriş yaptım ama hepsiburada.com 'da yaşadığım sorun sonucu daha netten alış veriş yapmama kararı aldım :
Tercihim intel olandan yana çünkü performans olarak epey +sı var fakat fiyat olarak 300TL oynuyor. Sizce değer mi ? ve başka nerelerden kısabilirim fiyatı düşürmek için ?
konu güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme