Şimdi Ara

2000 TL Toplama için yardım (Özel durum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler değerli öneriniz için. İddialı sözler, dediğiniz gibi yaparsam fiyat konusunda ne olur ? Bütçeyi aşar mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzah

Teşekkürler değerli öneriniz için. İddialı sözler, dediğiniz gibi yaparsam fiyat konusunda ne olur ? Bütçeyi aşar mı ? :)

Zalman z5 Kasa 159 Tl
    Corsair Vs 650 Psu 150 tl

Toplam 310 tl asgard kasa 248 tl idi yaklasik 60 tl articak ama psu su daha iyi ileriye donuk oldugu icjn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL aştı ama ekran kartı GTX 780' denk bir kart
     2000 TL Toplama için yardım (Özel durum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

200 TL aştı ama ekran kartı GTX 780' denk bir kart

O ekran kartına o ram olmamış ayrıca o psu yeterli gelmez

• @berkanenes Hocam 60 tl sorun değil eğer daha iyi diyorsanız öyle yaparım. Bir de az önce başkasının konusunda okudum Zalman Z5'de usb3.0 yokmuş sıkıntı olmasın ileride? Çok soru soruyorum lütfen mazur görün rahatsız ediyorum gece gece.

@Devilmaybad

Hocam ekran kartı düşük seviye oyuncu bilgisayarı eder maşallah ücreti baya yüksek. Onun yerine 700-800 TL'lik bir kart önerebilir misiniz ? Bütçeyi zorlamamak lazım :)
  • quote:

@berkanenes Hocam 60 tl sorun değil eğer daha iyi diyorsanız öyle yaparım. Bir de az önce başkasının konusunda okudum Zalman Z5'de usb3.0 yokmuş sıkıntı olmasın ileride? Çok soru soruyorum lütfen mazur görün rahatsız ediyorum gece gece.

@Devilmaybad

Hocam ekran kartı düşük seviye oyuncu bilgisayarı eder maşallah ücreti baya yüksek. Onun yerine 700-800 TL'lik bir kart önerebilir misiniz ? Bütçeyi zorlamamak lazım :)

O zaman 280X alabilirsiniz. Önerim Sapphire Toxic modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

200 TL aştı ama ekran kartı GTX 780' denk bir kart

O ekran kartına o ram olmamış ayrıca o psu yeterli gelmez

Niye kaldırmasın canım mis gibi de kaldırır

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    İmzandaki sistemin 4GB ramlik versiyonunu göndermişsin bana, nasıl memnun musun bilgisayarından ? :)
  • quote:

İmzandaki sistemin 4GB ramlik versiyonunu göndermişsin bana, nasıl memnun musun bilgisayarından ? :)

Bende yaklaşık 1 ay sonra toplayacağım. Onlar aklımdakiler. Ne demiş atalarımız;

Söz uçar yazı kalır
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Anladım. Tabiki söz uçar yazı kalır. Umarım r9 280x kullanan arkadaşlar konuyu görür tecrübelerini paylaşırlar bizimle. Genel kanı Nvidia'nın yazılım konusunda önde olduğu
    , F/P konusunda ise Ati/Amd önde. Bakalım bu savaş ne zaman son bulacak
  • quote:

@berkanenes Hocam 60 tl sorun değil eğer daha iyi diyorsanız öyle yaparım. Bir de az önce başkasının konusunda okudum Zalman Z5'de usb3.0 yokmuş sıkıntı olmasın ileride? Çok soru soruyorum lütfen mazur görün rahatsız ediyorum gece gece.

@Devilmaybad

Anakartta var 3.0

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartta var da kasa desteklemezse nasıl kullanacağız ?
  • Ben o kasayi kullanmadim hic bilmiyorum ya

• Günceldir arkadaşlar yok mu önerisi olan ?
  • Hocam ultra da bile 1 yıl işini görür ;)
  • Hocam anakarttan kisip kasa + ekran kartina eklesek?

• quote:

Hocam anakarttan kisip kasa + ekran kartina eklesek?

Hocam kasa tercih meselesi ama şurada dikkatleri çekelim tepki yağmasın psu tercih meselesi değil :D bana kalırsa ekran kartı yeterli be hocam anakart sağlam anakart ;)
  • Tesekkur ederim yorum icin :) hala icime sinen bir sistem goremedim beklemeye devam edecegim

• quote:

Tesekkur ederim yorum icin :) hala icime sinen bir sistem goremedim beklemeye devam edecegim

siz bilirsiniz ;)
  • Arkadaşlar büyük ihtimal haftaya alacağım, kafamda 2 sistem belirledim. Sizce hangisini alayım ? Artıları eksileri nelerdir. Yukarıda yazmıştım öyle ultra multra derdim yok performans derdim yok, bozulmasın kaliteli olsun. 2-3 sene high-mid götürsün, kasmasın yeter. Zaten her sene yaz aylarında update yaparım 400-500 TL. Çok fazla araştırmalar yaptım haftalardır bilgime bilgi kattım sayenizde teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzah -- 12 Temmuz 2014; 11:49:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.