Şimdi Ara

2000 TL Toplama için yardım (Özel durum) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hah işte, bu tarz bir şey aradığım. Teşekkür ederim yardımınız için. Siz bilgisayarınızda unity-cryengine kullanırken sıkıntı yaşıyor musunuz ? Ki ben genelde 2d ile uğraşıyorum, bir de ADK ile.
  • duzah kullanıcısına yanıt
    laptopda kullanıyordum masaüstünde kullancam artık laptop marka HP Envy Dv6 16 Ram 2 Gb gt 630m Ekran Kartı i7 İşlemci falan ekran kartından dolayı cry engine 3 de tam kapsamlı oyun yapaıcaksanız görevli falan yaparken kasıyordu içindeyken kasma yoktu unity online destekli yapcaksanız zaten çok felaket kasıyor Game Maker 2d sıkıntı zaten yaşamazsınız :D Bu İntel Toplıcanız En İyi Sistem GTX 760 770 Önerirler Sakın Acaba Nvidiamı Alsam Demeyin Kullandım Hepsini Hepsininde Performans Kanıtı Var Ayrıca Dahada Pahalı @duzah Zaten GTX760 R9 270X yanından geçemez 770 İse Eşit Gibiler Ve Birazcık Daha R9 270X Daha İyi Performans Vermekte Eğer İlerde Bütçeniz Artarsa Ekran Kartını Oyun Oynamak İçin Daha İyi Sistem İçin R9 280X Vapor-X Yaparsınız
  • Onu kısmetse seneye düşünüyorum, seneye ekran kartını değiştiririm. Artık 280x mi olur 2. el gtx 780 mi olur seneye bakacağız. Artık zaman ve teknoloji paralel ilerliyor, zaman geçtikçe aynı hızda teknoloji de gelişiyor. Ayak uydurmak için para lazım.
  • Hocam sizle durumumuz tamamıyla aynı, low da oynarım bana dokunmaz yeterki güncellenebilir olsun diye :D, birkaç konudan sonra belirledim bu sistemi tek yapılması gereken şey ileride durum müsait olunca bir 4 Gb daha RAM eklemek birde SSD almak olacaktır

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
    4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek
    R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
    Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

Ekran olarak da dedim film filan izlemek keyifli olsun diye 23 inch alayım dedim onda da bjk_murat hocamızın bir konuda tavsiye etmesi üzerine
    23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

monitör dahil 2438 TL (Monitör 356 TL o yüzden 2000 Tl sınırındayız yine )

Plan şöyle ileride baktık bilgisayar parçaları yetmiyor dersek OC yapabiliriz (henüz öğrenmiş değilim laptop kullanıcısı olduğum için olmaz diye ama masaüstü bilgisayara geçince öğrenicez artık forumdan youtubedan vs. )

Daha bilgi olanlar ekleme çıkartma yapabilir ama bu fiyata şu an için yapılabilecek en iyi sistemlerden biri bu gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stomepol -- 6 Ağustos 2014; 20:36:30 >

• Stomepol kullanıcısına yanıt
    Aynen tam istediğimbir sistem tek kelimeyle harika. Zaten onümüzdeki ay okula gitmeden önce bi 4gb RAM daha alırım sıkıntı olmaz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen gercekten guzel benimkine benzer 2000 lira diyince ekran kartini hafif dusurdum

• Aynen öyle hocam bende gelecek ay bir 4lük daha takıcam aynısından tertemiz, hem ömrümüzde bir kere büyük ekranda ultra keyfi yaşamış oluruz sonra med de takılsam bana dokunmaz sanıyorum size de dokunmayacaktır
  • Stomepol kullanıcısına yanıt
    Dokunmaz ya lowa kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stomepol

Hocam sizle durumumuz tamamıyla aynı, low da oynarım bana dokunmaz yeterki güncellenebilir olsun diye :D, birkaç konudan sonra belirledim bu sistemi tek yapılması gereken şey ileride durum müsait olunca bir 4 Gb daha RAM eklemek birde SSD almak olacaktır

Ekran olarak da dedim film filan izlemek keyifli olsun diye 23 inch alayım dedim onda da bjk_murat hocamızın bir konuda tavsiye etmesi üzerine

Plan şöyle ileride baktık bilgisayar parçaları yetmiyor dersek OC yapabiliriz (henüz öğrenmiş değilim laptop kullanıcısı olduğum için olmaz diye ama masaüstü bilgisayara geçince öğrenicez artık forumdan youtubedan vs. )

Daha bilgi olanlar ekleme çıkartma yapabilir ama bu fiyata şu an için yapılabilecek en iyi sistemlerden biri bu gibi :)

Al sana PC.Helal bu iyi olmuş.

• Gördüklerimin ve araştırdıklarımın en iyisi, büyük ihtimal bunu alacağım :) Yardımlarınız için sağolun varolun arkadaşlar.
  • 8320 OC @4.340
    280x toxic
    m5a97 evo 2.0
    vs650
    300r
    hyperx 3k 120gb ssd
    1tb seagate

Ultrada oynamadığım oyun yok.
    Sorularınızı cevaplayabilirim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stomepol

Hocam sizle durumumuz tamamıyla aynı, low da oynarım bana dokunmaz yeterki güncellenebilir olsun diye :D, birkaç konudan sonra belirledim bu sistemi tek yapılması gereken şey ileride durum müsait olunca bir 4 Gb daha RAM eklemek birde SSD almak olacaktır

Hocam bu sisteme yakın sistem alacağım.

Gskill 2×4 GB 1866 MHz RipjawsX RAM
    R9 280 Dual-X Ekran Kartı
    WD Caviar Blue 1 TB Hard disk
    Z3 Plus + Corsair vs650
    Hyper T4 İşlemci Soğutucu
    AMD FX 8320 İşlemci
    AOC 23" E2370SD Monitör

Anakartı acaba Gigabyte 970A UD3P mi yapsam Asus M5A97 R2.0 mi ?

• Parça önermiyecegim fakat zekanızdan ötürü tebrik ediyorum.işletme falan mı okuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Parça önermiyecegim fakat zekanızdan ötürü tebrik ediyorum.işletme falan mı okuyorsunuz

Hayır hocam siyaset okuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heartseeker

8320 OC @4.340
    280x toxic
    m5a97 evo 2.0
    vs650
    300r
    hyperx 3k 120gb ssd
    1tb seagate

Ultrada oynamadığım oyun yok.
    Sorularınızı cevaplayabilirim saygılar.

Teşekkür ederim hocam, derdim ultrada oyun oynamak değil. Yukarıda yazmıştım düşüncelerimi bu konu hakkında bol bol :)
  • UD3P olsun anakartı forumda hep öyle önerildiğini gördüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.