Bildirim
2000 TL'YE İPHONE 6S PLUS ANLINIR MI?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oneplus 5t vey amix2 bakın derm -
İphone telefonlarda ekranın küçük olması bir süre sonra sıkılmanıza neden olabilir. Bu açıdan iphone kullanacaksanız plus modellerini tercih etmelisiniz kesinlikle. Ayrıca cihazı tanıdık birinden almakta iyi olur. Ve telefon 2-3 aylık ise 2000 liraya kaçırmadan alman gereken bir telefon. iphone 20 plus bile çıksa telefonunuzda teknik sıkıntı yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca iphone 6s son derece performanslı bir cihaz sizi en az 3-4 sene çok rahat idare edecektir, optik görüntü sabitleme sistemi de var kamerasında, düşünmeden alabilirsin cihazda sıkıntı yoksa. Faturasını ve kutusunu almayı sakın unutma arkadaşım vs. deme onlar yoksa alma o cihazı. Alırken de birkaç test yap dokunmatik, kamera, internet, wifi vb. -
Para biriktirmene gerek yok 2000 liraya lg g6 , note fe , mi6 gibi canavar aletler var 6s plus anca çok temiz ise arkadaştan ise alınır tabiki ben 6s düz sandım verilmez dicektim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 31 Mart 2018; 0:35:10 > -
Alınır bence 6s plus cok güzel cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pwm dimming nedir
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- samsung türkiye garantili ne demek
- device health services nedir
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X