Şimdi Ara

2000 tl Ye kadar notebook tavsiyesi rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Autocad ve solid programlarında kullanabilecegim ve oyun da oynayabileceğim 2000 tl Ye kadar notebook arıyorum. i5 işlemcili Asus k5555 ve hp provoke lar arasında gidip gelmekteyim.. Biri nvidia biri ati ekran kartı kullanıyor.. Bir bilgisayar saticisi nvidia çok arıza yapar felan dedi bunun aslı varmıdır.. Bana ne onerirsiniz . hangisi daha uzun ömürlü kaliteli ve performansli olur ve daha az sıkıntı çıkartır. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcihat -- 20 Nisan 2015; 10:08:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warlock_Guldan

quote:

Orijinalden alıntı: mcihat

Arkadaslar Autocad ve solid programlarında kullanabilecegim ve oyun da oynayabileceğim 2000 tl Ye kadar notebook arıyorum. i5 işlemcili Asus k5555 ve hp provoke lar arasında gidip gelmekteyim.. Biri nvidia biri ati ekran kartı kullanıyor.. Bir bilgisayar saticisi nvidia çok arıza yapar felan dedi bunun aslı varmıdır.. Bana ne onerirsiniz . hangisi daha uzun ömürlü kaliteli ve performansli olur ve daha az sıkıntı çıkartır. Şimdiden teşekkürler

güzel sallamış nvidia arıza yapar diye

asus x550jk bakabilirsin veya msi cx61

sanırım bana nvidia ve amd karsılastırması yapan arkadas amdden yüzde alıyor :) yada nvidia cok sattıgı icin onda daha cok arıza gorulmesini anlamıyor.

Warlock_Guldan vatan bilgisayardan alacak gibiyim. orda bazan bana indirim de uyguluyorlar :)

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ln-core-i5-5200u-22ghz-8gb-ram-15tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler

bu x ve k serileri arasındaki fark ne acaba. asus k555 de 8 gb ram ve 1.5 tb harddisk var. dayanıklılık ve kalite açısından aralarında fark varmı acaba. bu linklerdeki notebooklardaki windoslar da lisanslı sanırım.

• Tavsiyeler için sağolun. Hp yi boşver asusu al basın agrimaz demek istediniz sanırım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.