Şimdi Ara

2000 TL 'Ye Kadar Önerebileceğiniz Profesyonel Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç Profesyonel Fotoğraf Makinesi Kullanmadım , Arkadaşın Canon 1100D Makinesi Vardı. Onu Az Kullandım Fakat Yetersiz Geldi.

Max: 2000 TL 'Lik Profesyonel Fotoğraf Makinesi Arıyorum

Önerileriniz Nedir Arkadaşlar ?

İyi Forum
    lar

• Canon 600D , Nikon D5100 modellerine bakabilirsiniz
  • hangisi daha iyidir ?
  • sony nex5n o fiyata en iyi iso başarımına sahip
  • ben nikon , canon yada fuji düşünüyorum . bide fuji için yarı prof. diyorlar doğru mu ?
  • Bende iki seçim arasında kalmıştım Nikon D5100 aldım alırkende çok kez inceledik, test ve incelemelerde de Nikon D5100 Canon 600D den bir tık önde %51 Nikon %49 Canon derim seçim senin.Canon da alsan üzülmeyeceksin...
  • peki fujifilm hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el temizinden canon 60d alın. hiç sıfır almaya gerek yok. sıfırı internette 1600-1700 lira arası.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sifir-canon-60d-body-hemen-teslim-kutusunda-japon-turkce-105376682/detay
    bu da örnek. ikinci el alırsınız 1300-1400'e düşrebilirsiniz. Üzerine de yine ikinci el iyi bir lens.
  • Elektronik ürünün ikinci eli olmaz tamir gördümü görmedimi belli değil hor kullandımı bilmiyorsun kesinlikle uzak dur derim.Fujifilm düşünme bile Nikonun, Canonun lens avantajları, ürün gamı, her yerde bulunabilmesi açısından bir adım öndeler...
  • Sana Pentax K5 satayım o paraya.
  • arkadaşlar sıfır alacağım ikinci el makine istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.