Şimdi Ara

2000 tlye kadar Notebook tavsiyesi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Notebook almayı dusunuyorum baya bı arastırma yaptım ama cok fazla bırbırıne benzeyen ve performans-ekonomı acısından pek bılgım olmadıgı ıcın karsılastırma yapamıyorum. 2000 tl ye kadar butcem var. İslemci i7 olsun ıstıyorum ramler genellıkle 4 gb ama 6 gb olursa daha makbule gecer. HD boyutu cok onemlı deıl bunun yanı sıra cok fazla oyun oynayacagım da soylenemez dolayısıyla grafık kartınında cok asmıs bısey olması gerekmıyor. Marka olarak kafamda cok bırsey olmamakla bırlıkte acer asus veya buna denk bısey dusunuyorum. Tavsıyelerınız ıcın sımdıden cok tesekkurler...

• hocam bende ariyorum lenovalarin tasarimi pek hosuma gitmiyor tuslari normal klavye tusu gibi.
    daha cok yardimci olursalar sevinirim.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/116396/asus-k52jt-sx080v.aspx
    bu asus fıyatına gore oldukca mantıklı bı secım olarak carptı gozume

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti740a-core-i7-740qm--1.73ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt335m-1.3cam-bt-w7pre
    /productdetails.aspx?I_ID=47572
    kafamdakı bı soru ısaretı ıse yukarda lınkını verdıgım casperın fıyatı. aynı ozellıklerdekı bı asusun veya lenovanın fıyatı 2100 tl cıvarında gezınırken bu makıne 1542 tl aradakı fıyat farkı 600 tl gıbı bı para. elbettekı asus ve casper kıyaslanamaz. saglamlık acısından servıse gerı donne ıhtımalı gıbı konularda asus cok cok onde bı makıne. ama aradakı 600 tl lık fıyat farklı ınsanın aklında soru ısaretı bırakıo ve bı kumar oynamaya itiyo:) muhtemelen asus tercıh edıcem ama yınede bı soru işareti bırakıyo casper!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.