Şimdi Ara

2000 yili ticaret lisesi mezunuyum sinavsiz gecis hakkim varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar basliktada belirtigim gibi 2000 yilinda ticaret lisesi muhasebe bolumunden mezun oldum simdi 2 yillik herhangi bir acikogretim bolumune sinavsiz gecis hakkim varmi ? Bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar konu kirliliği olmaması bakımından buradan soracağım. Ygsden sonra lys sınavına girmedim ve tercihleri kaçırdım ygs ek tercihlerden faydalanabiliyor muyum? Ek tercihler ne zaman? teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arastirma vakti ve bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim dostlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Merhaba arkadaslar basliktada belirtigim gibi 2000 yilinda ticaret lisesi muhasebe bolumunden mezun oldum simdi 2 yillik herhangi bir acikogretim bolumune sinavsiz gecis hakkim varmi ? Bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim

bildiğim kadarıyla son mezun olanlar öncelikli sıradalar seçtiğiniz bölümde yeteri kadar kontenjan olursa kayıt olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreblond -- 24 Ağustos 2015; 16:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Merhaba arkadaslar basliktada belirtigim gibi 2000 yilinda ticaret lisesi muhasebe bolumunden mezun oldum simdi 2 yillik herhangi bir acikogretim bolumune sinavsiz gecis hakkim varmi ? Bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim

bildiğim kadarıyla son mezun olanlar öncelikli sıradalar seçtiğiniz bölümde yeteri kadar kontenjan olursa kayıt olursunuz.

Peki kardesim universite sinavi harci yatirip basvuru falan mi yapiyoruz yoksa direk aof ye gidip sinavsiz gecisden mi yararlanmak istiyorum diyoruz isleyis nasil bilgin varmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıköğretim de kontenjanlı artık. oyüzden biraz şansınız düşük ama sınavsız geçiş hakkınız var. 58 DOĞUMLU KİŞİLER YERLEŞİYOR DA SİZMİ YERLEŞEMİYECEKSİNİZ.
    YAŞI KÜÇÜK OLANLARIN ÖNCELİKLİ TERCİH HAKKI VAR. ÖSYM DEN TERCİH YAPARKEN SAYFANIN ALTINDA UYARI VERİYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.