Şimdi Ara

20000-25000 arasi dizel hatchback onerisi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20000-25000 arasi dizel hatchback arac arayisi icindeyim . Aklima gelen araclar ise Peogeot 207 , Opel Corsa , Vw Polo gibi araclar .Farkli marka ve model Onerilerinizi,kullanici yorumlarinizi bekliyorum :) . Tesekkurler..

• Yaş aralığı yazmamışsın?
    Corolla D-4D
    yada Grande Punto Multijet alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Yaş aralığı yazmamışsın?
    Corolla D-4D

Hem kendim hem babam hem annem de kullanacagi icin yas araligi belirtmedim . Peki bu onermis oldugunuz araclarla ilgili oneri ve dusunceleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evett baska onerisi,fikri olan ?
  • al bi clio 3 keyfine bak
  • Seat İbizada bakabilirsin..

Benimkini al diye demiyorum, güzel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Seat İbizada bakabilirsin..

Sizin araciniz kac model ? Artilari,eksileri nelerdir sizin icin ? Kisaca tecrubelerinizden bahseder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanrının kırbacı

al bi clio 3 keyfine bak

Clio 3 demissiniz . Bu arac hakkinda bi fikriniz var midir ? Tecrubeniz varsa kisaca bahseder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

Sizin araciniz kac model ? Artilari,eksileri nelerdir sizin icin ? Kisaca tecrubelerinizden bahseder misiniz ?

İmzamda yazıyor detayları

Eksisi ; Motoru diğer araçlara nazaran gürültülü çalışıyor soğukken ve rölantide. Full donanımlı olmasına rağmen toplamda 2 airbag var ( stylance ). ve araç 6.vitesi arıyo uzun yolda..

Artıları donanımı iyi. Hız sabitleyici, dijital klima, 4 cam otomatiği falan. Amortisörleri sert diyorlar ama bu yol tutuş için faydalı.. Benim eski araçlarım ince yanak lastik ve basık olduğu için ibiza şu şekilde bana inanılmaz rahat geliyor

Az yakıyor, iyi gidiyor. Bir sıkıntım olmadı şu güne kadar, tavsiyede ederim..

Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplıyayım

• quote:

quote:

İmzamda yazıyor detayları

Eksisi ; Motoru diğer araçlara nazaran gürültülü çalışıyor soğukken ve rölantide. Full donanımlı olmasına rağmen toplamda 2 airbag var ( stylance ). ve araç 6.vitesi arıyo uzun yolda..

Artıları donanımı iyi. Hız sabitleyici, dijital klima, 4 cam otomatiği falan. Amortisörleri sert diyorlar ama bu yol tutuş için faydalı.. Benim eski araçlarım ince yanak lastik ve basık olduğu için ibiza şu şekilde bana inanılmaz rahat geliyor

Az yakıyor, iyi gidiyor. Bir sıkıntım olmadı şu güne kadar, tavsiyede ederim..

Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplıyayım

Vermis oldugunuz bilgiler icin tesekkur ederim . Mobilden takip ettigim icin imzanizi goremiyorum :) . Araciniz kac model ? İkinci bir sorum peki 2nci eli nasil ? Aldiktan sonra satmak istesek bi polo,clio tarzi arabalar gibi hizli elden cikar mi ?

• hb deil ama 2009 model 1.5 dci nissan note lara bak bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

hb deil ama 2009 model 1.5 dci nissan note lara bak bence :)

Nissan dusunmuyorum ama vakit ayirip ilgilendiginiz icin tesekkurler :)
  • quote:

quote:

Yaş aralığı yazmamışsın?
    Corolla D-4D

Hem kendim hem babam hem annem de kullanacagi icin yas araligi belirtmedim . Peki bu onermis oldugunuz araclarla ilgili oneri ve dusunceleriniz nelerdir ?

Multijet çok kaliteli motordur.Bunun yanında Grande Puntonun sürüş keyfide var.
    Diğeri ise zaten Toyota kalitesi.
    2 aracında 2.eli rahat satılır.

Bu paraya ben olsam ilk tercihim daha yüksek model olacağı için Grandeden yana olurdu.(İki aracıda biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 3 Mart 2012; 18:54:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Yaş aralığı yazmamışsın?
    Corolla D-4D

Multijet çok kaliteli motordur.Bunun yanında Grande Puntonun sürüş keyfide var.
    Diğeri ise zaten Toyota kalitesi.
    2 aracında 2.eli rahat satılır.

Bu paraya ben olsam ilk tercihim daha yüksek model olacağı için Grandeden yana olurdu.(İki aracıda biliyorum)

Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim . Onerinizi aklimda bulundurucam :) .

• quote:

quote:

Seat İbizada bakabilirsin..

valla hocam doğrusunu söylemek gerekirse bu benim ilk arabam. Öyle olunca da kıyaslama pek yapamayacağım ama senin özellikle öğrenmek istediğin bir şey varsa memnuniyetle cevaplayabilirim. Genel olarak söylemek gerekirse: aracım 2007 dci clio 3... az yakıyor, sorun çıkarmıyor konforu bana göre yeterli...

• Az yaksın + parçası ucuz olsun = megane 2 dci
  • polo, clio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.