Şimdi Ara

20000 25000 arasi onerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yirmi yirmi beş bin civari arac bakıyorum tavsiyeleriniz nelerdir, fiat renault dacia hyundai disinda araclar arkadaslar 2000 model ustui saglam kaliteli bir arac bakiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yıllardır Mazda kullanan birisi olarak önerebilirim..
    Sağlam, Konforlu, Güven veren bir araba.. 2000-2007 arasında bütün modelleri kullandım.
    2010 alabilmek için 2007 aracimi daha geçen ay sattım. Ayrıca yadigar 1993 model Mazda 626 sahibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efffe

Uzun yıllardır Mazda kullanan birisi olarak önerebilirim..
    Sağlam, Konforlu, Güven veren bir araba.. 2000-2007 arasında bütün modelleri kullandım.
    2010 alabilmek için 2007 aracimi daha geçen ay sattım. Ayrıca yadigar 1993 model Mazda 626 sahibiyim.

Evet aslinda benimde dikkatimi cekti ama dikkatimi ceken diger nokta arabalarin cogunun km düşük motor uzun omurlu degilmi acaba yani ben mazda 3 lere baktim cogunun km araligi ayni masraf acan bir aracmi parça sıkıntısı olurmu biraz bilgi verebilirmisiniz.

• çok acil satılık isterseniz görüşebiliriz

FIAT FIORINO 1.3 MULTIJET COMBİ DYNAMIC
    Model:2009
    Km :90000
    Donanım : klima ,ABS ,sürücü ve yolcu airbag,
    Fiyat:20000
    Merhaba arkadaşlar ,aracım hususi olarak kullanılmıştır.Aracı iş nedeniyle (yeni bir makina almak için) satıyorum.Aracım kusursuz DEĞİLDİR :) .Fotoğraflarda özellikle kusurları çekilmiştir.Koparta daki küçük kusurları bilerek yaptırmadım çünkü satarken küçük bir ezikti deseniz bile haklı olarak insanlar acaba doğrumu söylüyor diye şüpheleniyor.alan arkadaşım küçük bir maliyetle yaptırabilir hemde içi rahat eder. İstanbul trafiğinde şehir içi 20-25 krş yakmaktadır.Aracın iki kazası vardır birinde arka bagaj kapağı sacı değişmiştir(kırmızı ışıkta beklerken arkadan vurdu sağolsun) diğerinde ön çamurluk ve far.Araç hakkında söyleyeceklerim bunlar elimden geldiğince şeffaf ve net yazmaya çalıştım .İyisiyle kötüsüyle olanlar bunlar .NOT(aracın üzerinde yeni aldığım kışlık lastkler takılıdır henüz 1.000 km bile yapmamıştır.NOT(araç içerisinde sigara içilmemiştir)) SELAMETLE

• quote:

Orijinalden alıntı: Boss23

Arkadaslar yirmi yirmi beş bin civari arac bakıyorum tavsiyeleriniz nelerdir, fiat renault dacia hyundai disinda araclar arkadaslar 2000 model ustui saglam kaliteli bir arac bakiyorum.

En iyi araba paranın yettiği Mercedes'tir.
  • Sahibinden ilan no 152441073

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 bin tl bandinda öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtzihni

quote:

Arkadaslar yirmi yirmi beş bin civari arac bakıyorum tavsiyeleriniz nelerdir, fiat renault dacia hyundai disinda araclar arkadaslar 2000 model ustui saglam kaliteli bir arac bakiyorum.

En iyi araba paranın yettiği Mercedes'tir.

Haklisin onun yeri ayri :)

• quote:

2001 Vectra cdx aldım bugün. Mükemmel bir keyif.
    2.0 olanlardan otomatik vites.
    Al ve keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Al ve keyfine bak.

Hocam aslinda bir ust kasasini düşünüyorum ama emin olamadim opelden volvo s40 mercedes 96 e200 temiz bulabirsem uygun fiyata mondeo belki ondanda emin degilim birde mazda3 var hosuma giden yeni bir arac olmasi ve bir arkadaş bayagi tavsiye etti bunlari düşünüyorum opeller nasil daha önce hic binmedim motoru iyi diyorlar ama siz tam olarak ne düşünüyorsunuz doseme kalitesi falan nasil uzun bir sure masraf etmek istemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Al ve keyfine bak.

Hocam aslinda bir ust kasasini düşünüyorum ama emin olamadim opelden volvo s40 mercedes 96 e200 temiz bulabirsem uygun fiyata mondeo belki ondanda emin degilim birde mazda3 var hosuma giden yeni bir arac olmasi ve bir arkadaş bayagi tavsiye etti bunlari düşünüyorum opeller nasil daha önce hic binmedim motoru iyi diyorlar ama siz tam olarak ne düşünüyorsunuz doseme kalitesi falan nasil uzun bir sure masraf etmek istemiyorum.

Vectra 2001 cdx modeli 100 bin km altı bulursan al ve 5 sene bin.
    Koltuk ısıtma
    Otomatik
    Sport modu
    Kar sürüş modu
    Dijital klima
    Traction Control (ESP+Anti patinaj sistemi)
    Orjinal Xenon farlı
    daha bilmediğim birsürü özellik çıkıyor.

Değişensiz olsun boya olabilir. Yaşlı birinden al mümkünse memur öğretmen emekli vs vs.

• Opel omega bulabilirsin ama temizini bulman lazım e sınıfıdır koltuk ısıtmasına kadar ful bir araçtır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alfa 147
  • kriterler tam belli değil ama

vw polo

honda city bunlar güvenilirdir
  • toyota corolla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.