Şimdi Ara

20000'e linkteki araç alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20000 tl'ye aşağıda linkini verdiğim Laguna II alınırmı?Sağ'da bi sürtme var 300 boya parası isteniyormuş.Birde Esp sensörü yanıyormuş.Sahibi servise götürdüm 300tl ye sensör değiştiririz düzelir demiş.300'e sensör değişmesiyle o ışık sönermi sizce?Cevaplarınızı bekliyorum...

http://www.sahibinden.com/aciiiiilll_94_000_de_full_full_bi_aractir-77WQQaXQQ21002645WQQpXQQdisplayitem

• km si çok ben olsam almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

km si çok ben olsam almazdım.

şimdi sen olsan almazdın da 2004 model araba kaçta olsun peki 20.000 km demi

bence normal km bana göre
  • senede 20000 km yaptığını varsaysak her aracın 20000 km bile kardayız aslında ama işte benim kafayı kurcalayan 300 tl veripte o esp ışığının sönmesini kesin olarak sağlayabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GFFERRE

senede 20000 km yaptığını varsaysak her aracın 20000 km bile kardayız aslında ama işte benim kafayı kurcalayan 300 tl veripte o esp ışığının sönmesini kesin olarak sağlayabilirmiyiz?

arabayı almaya gittiğinde gidersiniz adamla servise ne olur diye hem arabanın geçmişine bir bakarsınız baktınız olcak gibi değil hadi bana eyvallah dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.