Şimdi Ara

20000 TL ikinci el araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 20000 TL. Yaşım 27 kız arkadaşımla haftasonları gezmek için araç bakıyorum. İki kişi olduğumuz üç kapılı hb araçlar bana cazip geldi. Bu fiyata daha donanımlı ve yeni model olmaları nedeniyle. Bayram sonu araç alınacak. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymnia -- 13 Eylül 2015; 13:34:50 >

• Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-clio-otomatik-1.2-extreme-228433390/detay/?useSahibindenWeb=1

Hasar miktarına göre ağır hasarlı olmaması garip. Yine de bakmaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-clio-otomatik-1.2-extreme-228433390/detay/?useSahibindenWeb=1

Hasar miktarına göre ağır hasarlı olmaması garip. Yine de bakmaya değer.
    Arabanın 29000 tl ye hasar kaydı var ama ağır hasarlı değil garipmiş cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Arabanın 29000 tl ye hasar kaydı var ama ağır hasarlı değil garipmiş cidden.

Tampon değişmiştir servis yüksek göstermiştir
  • Getz
  • 2000 civarı leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

2000 civarı leon
    Ben 2005 civarı Opel Astra gtc sport düşünüyorum ama fiyatları 25000 - 30000 TL arasında malesef :/ 3 kapılı hb araçlarda muayine durumu nasıl her sene mi ?
  • Bende o civarda fakat 5 kapı hb bakıyorum maalesef düzgün araç hiç yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Bende o civarda fakat 5 kapı hb bakıyorum maalesef düzgün araç hiç yok .
    hasar kaydı konusu biraz garip işliyor ülkemizde bi Corolla vardı hasar kaydı 56.000 tl idi ama değişeni yoktu nedeni şuçun corollada olması ve hasarların onun sigortasında toplanması
  • Punto, az yakar ve üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Punto, az yakar ve üzmez.
    Corsa
  • citroen c2 hdi bakin

butcenize uygun, bakimlisini bulursaniz sorunsuz, guvenlik donanimlari yeterli, piyasadaki en az yakit tuketen aractir.

ben kazasiz boyasiz, 180bin km, bakimli bir 2005 modelini iki ay once 18500'e aldim. (o gunden bugune dolar %10 artti ona gore hesabinizi yapin)
  • Getz isinizi gorecektir.
  • skmg S kullanıcısına yanıt
    Valla 2005 c2 ler gayet mantıklı geldi bana 18000 20000 arası fiyatları işimi gayet görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Getz

Bunu yazmaya girdim.
  • 206 al
  • Arkadaşım 20 bin tl ye aldı bir kaç ay önce . Chevrolet aveo hb 2008 model
  • Peki Getz alırsam neye dikkat etmeliyim aracın hangi modeli alınmalı vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Peki Getz alırsam neye dikkat etmeliyim aracın hangi modeli alınmalı vs...
    honda jazz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

honda jazz

Alıntıları Göster
    ben de senin gibi kararsız kaldım hocam. 21000 im var ilk arabam olacak ve hb kasa düşünüyorum. kararsız kaldığım bazı modeller var:
    peugeot 206 - temiz kazasız dizeli alınabiliyor
    peugeot 207 - kazalı olabiliyor ama güzel araba babamda var
    skoda fabia - yeni kasasını seviyorum fakat hasarlı oluyorlar
    seat ibiza - eski kasa da yeni kasa da hoşuma gidiyor. 2009 üzeri kazalı bi şey alsam en azından yeni araba düzgün yapıldıysa binerim diye düşünüyorum.

hala kararsızım ne yapsam diye. sanırım hasar kaydı olan daha yeni bi model araba almayı düşünüyorum. alırken de ucuz alırım satarken de ucuza satarım pek bi zararım olmaz. yeter ki düzgünce yapılmış olsun.
    geçen gün 2012 38 binde ibiza sytle kaçırdım. her şeyi yapılı 23 bin istiyordu. aklım kalmadı diyemem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.