Şimdi Ara

20000 ytl ye en doğru karar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar sizinle bir konuyu paylaşmak ve fikir almak istiyorum.
    Herşey 2005 model Opel Astra 1.4 aracımı satmakla başladı,bir dostumun önerisiyle aracımı 26.000 ytlye sattım hasarlı 2000 model BMW 3.20 ci aldım almaz olaydım 3500 ytl masraf 9000 ytl ye maloldu neyse sonra 1000 ytl zararla sattım aracı çünkü hasarlı araç bana göre değilmiş sonra İzmirde bakmadığım BMW kalmadı 4 kapı düz vites ve hasarsız araç bulamadım en sonunda Bursa da istediğim aracı buldum 2000 model 3.20 düz vites boya ve değişeni olmayan ve aldım 8 aydır biniyorum araç süper ama öncelikle masrafı ağır gelmeye başladı kasko 2000 ylt taşıt pulu 704 ytl ve km de 550 ytl yakıyor çok konforlu süper seri ama beni yıprattı . Sonuç olarak aracımı galeriye koydum ve onu satıp 20000 ytl ye kadar bir araç almak istiyorum.
    sıralama şöyle
    1. 2004 model Bora Pasific ( çünkü 16 v vede kasa heybetli duruyor modifiyeye uygun jant bodykit angel eye falan kaldırır)
    2. 2002 - 2003 Honda 1.6 ies sedan
    3. 4 kasa Golf de olur ama fiyatlar 20000 ytl de fazla malesef
    4. 2004 G kasa Opel Astra 1.6 Njoy Hb
    5. Ne alaka diyeceksiniz ama 2000 model Volva s40 larda hoşuma gidiyor

sizden ricam en çok borayı istiyorum 2004 den sonra bora kendini geliştirdi birde kasası hoşuma gidiyor baba duruyor 35 yaşında olmama rağmen hala çift woofer 'lı kutu baslarım için biraz bagaj lazım seviyorum temiz ve farklı bir araca binmeyi yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

• BENCE SİZ BORA ALINZATEN SEÇMİŞSİNİZ ARACINIZI.
  • İlgine teşekkürler
    Bora çok yakıyor çekişi düşük hantal söylentileri 2004 16 v ler için geçerlimidir?
    Belki vizyonunu kaybetti ama Bora euro ncap çarpışma testlerinde geçerli bir araba ön kısmı ve ana şase bayağı kemikli ve sağlam
    parçalarının fiyatı ve servisi nasıl acaba ?
    İnternette bütün modifiyeli Bora lara baktım şimdiden kafamda bir takım tasarılarım var bile...
  • Bora'nın parça fiyatları,bakım fiyatları fazladır.16v yüksek devirlerde 8v'e göre daha başarılıdır fakat alt devirlerde 8v kadar başarılı değildir.Biraz hantal kalabilir...Performans ve aynı zamanda ekonomi diyorsanız buna en uygunu Civic...
  • ben astrayı öneririm ama hb almayın ortağımızda 2006 hb var(g kasa) içeriye aşırı derecede ses alıyor satma noktasına geldi ki alalı çok olmadı nb düşünün astrada opel iyidir bizde f kasa astra var gayet memnunuz
  • bora 20 000 lira mı, 20 ise 2004 bora bence de iyi seçim.
  • Bora mantıklı geliyor fakat pasific ile comfortline arasında donanım farkı var pasificte digital klima yok diye biliyorum ama emin değilim.O yzden hem şekil olarak güzel hemde sağlam bir araç 2003 civic öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bora en mantıklı seçim olacaktır

Kalite, konfor, performans ...
  • civic tabiki.Ekonomi'de ilaç gibi gelecektir size.Eski aracınızı da aratmamaya çalışır.Bence en doğru seçenek
  • Bu araçların içinde hiç düşünmeden civic derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under Tarih 9 Şubat 2008; 18:20:08
    Bora en mantıklı seçim olacaktır

Kalite, konfor, performans ...

Bence de gerçekten çok doğru bir karar olur bizde var şuan gerçekten çok memnunuz iyiki bunu almışız diyoruz fakat servis masrafları ve yakıt tüketimini biraz göz ardı edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **tgytzl** -- 9 Şubat 2008; 20:39:47 >
  • Bence kesinlikle BORA alın çünkü anladığım kadarıyla gönlünüzden geçen sürerken keyif alacağınız araba o. Zaten yakıt 550 ykr yakan araçtan indiğiniz için baya uygun gelecektir..
  • Hocam BMW den inip C segmente binmeyin. Çok koyar size. Boşverin Bora'yı falan. Size 2000-2001 model bi D segment araba öneririm o paraya. Artık siz seçin hangisi olacağını.
  • 2000 ytl daha verin. 2003-2004 Primera alın derim ben arkadaşa katılıyorum D sınıfı bir araç alın bence de.
    Ama diğerleri arasında bora çok masraflı bir araç yakıtı fazla servisleri ve parçaları pahalı. Yan sanayi parça da insan kullanmak istemez bora gibi bir araca.
    Astranın g kasası çok tutuldu 2004 dediğinize göre twinport motordur. Değişken supap zamanlaması sistemine sahiptir ve yakıtı çok uygundur.
    Civic de sorunsuz çok performanslı ve ekonomik bir araçtır.
    Civic ya da astra bence.
    Focusa da bakabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

civic tabiki.Ekonomi'de ilaç gibi gelecektir size.Eski aracınızı da aratmamaya çalışır.Bence en doğru seçenek

katılıyorum üstelik civic daha güncel bi kasa modifiye derseniz civic için zaten konuşmaya gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.