2001 model astra edition donanım.Sınırlı olarak üretilmiş,opelin elindeki tüm donanımların bulunduğu astra alınabilir.Çok az km yapmış temizlerini bulmak mümkün ve üste paranız bile kalır.Satarkende hiç zorlanmazsınız.
Sorunsuz olması için sıfır km almanız iyi olur.
tabiki ikinci elde belirli sorunlar çıkar sonuçta kullanılmıştır, peki laguna 2 hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Temiz bulursan yada biraz bütçeyi yükseltirsen C4 Özellikle panaromik camlı 1.6 HDI. Hem Gösteriş hem ekonomi hem rahat. Sorunsuzluk : Citröenler genelde sorunlu olarak kabul edilselerde her araçta geçerli değil ön yargı Aracın servis kayıtları incelenerek sorunları öğrenilebilinir. Yakıt 1.6 HDI en az yakan motorlardan birisi Rahatlık C sınıfı bir araç için oldukça rahat ve genç ve orta yaşlılar için ideal. Laguna ile Passat biraz daha orta yaş ve üzerine hitap ediyor. Corolla ise HB olarak piyasada temizini bulmak zor. Satılanlar genelde sorunlu olan kazalı olan modellerden
teşekkür ederim, corolla hb yi ustaya göstermden almam zaten, c4 ler içinde söylediğin gibi pek iyi şeyler duymadm, sorunlu araçlar olduklarını söylüyorlar, ancak kullanmadgm için bilmiyoprum tabi..bu fiyata c4 bulurmuyum peki?
honda cıvıc
ya bu seçtiklerimden iyisi hangisi, yokmu hiç iyi lan birsi
Uzun süre ben de o fiyat aralığına göre araba araştırdım. Eşim kabul etseydi, Toyota Corolla almaya karar vermiştim. Sorunsuz olması, ikinci el pazarının görece iyi olması ve parçasının kolay bulunup tamirinden de çoğu ustanın anlaması önemli etkenler oldu. Renault Laguna ve Passat bir üst sınıf araçlar ve bu nedenle de parça fiyatları gerçekten yüksek. Zaten yenisi ile ikinci el fiyatları arasında dağlar kadar fark oluşmasının en önemli nedenlerinden biri de bu. Citroen C4 konusunu ise sadece eski Peugeot 307 marka arabamdan biliyorum. Arabada herşey var, ama her an bozulabilme özelliğine sahip ve kalitesiz malzemeden üretilmiştir.
Bana göre, eğer ben alacak olsam kesinlikle Toyota Corolla alırdım. Bunu istersen bir de sanayiye gidip sor. Seni birsüre sonra en çok oradaki insanlar ilgilendirmeye başlayabilir. Zira, baldızım için aldığım Ford Ka yüzünden, bir süre sonra sanayide beni tanımayan tek bir adam kalmamıştı. Araba perte çıktı da kurtuldum.
passat ya da audi a4 'e bakabilirsin.her ikisi de rahat ve konforlu araçlardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme