Şimdi Ara

2000bmw 3.20d mi yoksa 2006megane2mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyiaksamlar bi konunuda bilginizi almak istiyoru aklimda 2 araba var biri bmw 3.20 dizel baski balata yeni degisti bakimlarida yeni yapildi arkadasimdan alcam 210.000km de digeri megane 2 1.5dci 140.000km de hangisini onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane parçası ucuz olur ama çok sorun çıkaran bir araç, özellikle karoser parçaları ile ilgili örneğin pencere motoru vs. 120 üzeri hızlarda hiç güven vermiyor ve yüksek hızlarda direksiyon sertleşmediği için kararlı bir yapı sergilemiyor. Ancak onun dışında pek çok özelliği iyidir, koltukları vs rahattır, yormaz. 320d hakkında bir fikrim yok fakat ben adının hakkını veriyorsa bmw tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 16 Ağustos 2014; 23:06:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolasin bakalim 3.20 d hakiinda ne yorumlar gelicek

• 2005 320d sahibi olarak yaziyorum egerki bmw ilk sahibindense alinir tum gecmisini bilmiyorsaniz buyuk kumar uzmeye baslarsa cok uzer elektronik aksami hem cok pahali hem cok narindir baktiginiz 136 hp modeli cok da 2.0 motor gibi tatmin etmez hem de o modellerin turbolari cok da saglam degildir illaki 320d alicam derseniz detayli yardimci olurum. Ama sahsen ben onermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi laf vardı. İlk sahibi bmwye biner, sonrakine bmw biner.
  • Anladim yani benim yerimde olsaniz megane tercih ederdiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.