Şimdi Ara

3.20d mi 3.18d mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. el 3.18d 2.el veya 3.20d 2.el veya sıfır almayı düşünüyorum.Sunroof ve deri döşeme kesinlikle olacak.
    En eski 2009 model makyajlı kasa almayı düşünüyorum fazla km yapmamak şartıyla.Düşünceleriniz nedir hangisi daha iyi olur yorumlarınızı bekliyorum.

• Yakıt tüketimi olarak farkları yok. Tek fark 34BG ve 50NM, buda 0-100 de 1,4sn fark yaratıyor. Fakat aynı vergi dilimine girdikleri için(ikiside 1995cm3) 3.20 varken 3.18 almak saçma olur. tabi performans aramıyorsanız temiz ve kupon araç düşürürseniz 3.18de alabilirsiniz.
  • 3.18d'de sadece turbo basıncı biraz daha düşük, o yüzden güç biraz düşük kalıyor. Motor Hacimleri aynı dangereousman'in söylediği gibi.
  • 3.20 d almak daha mantıklı. 177 BG paha biçilemez.
  • Fiyat farkları az.3.20 D
  • 500 tl ye 320 performansını yakalıyorsun..
  • almışken 320 d almakta yarar var neticede 177 ps motoru var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.18, 3.20 ye gore 1.5 lt az mazot yakıyormuş,bence az degil,tabi kullanıcı yorumları bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_2142

arkadaşlar 2. el 3.18d 2.el veya 3.20d 2.el veya sıfır almayı düşünüyorum.Sunroof ve deri döşeme kesinlikle olacak.
    En eski 2009 model makyajlı kasa almayı düşünüyorum fazla km yapmamak şartıyla.Düşünceleriniz nedir hangisi daha iyi olur yorumlarınızı bekliyorum.

320d almanı tavsiye ederim.Zaten 318 d çok az satıldı,ikinci elde de çok fazla seçenek yok.Yanılmıyoram Borusan şu an için 318d getirmiyor..
  • Yeni 3.20d partisindeki araçların 184 Hp olarak geleceği düşünüldüğünde 3.18d ile arası epey açılıyor.Bence 3.20d almalısın.Hele sıfır ise garanti bitene kadar servis dışı her hareketinde garantiden çıkartmak için seni kollayan Kosifler ve Borusan bunu affetmez diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re
    Yeni 3.20d partisindeki araçların 184 Hp olarak geleceği düşünüldüğünde 3.18d ile arası epey açılıyor.Bence 3.20d almalısın.Hele sıfır ise garanti bitene kadar servis dışı her hareketinde garantiden çıkartmak için seni kollayan Kosifler ve Borusan bunu affetmez diye düşünüyorum...

Ne demek istedin
  • 3.20
  • 2. elde güven çok zor, aşagıdaki iki ilana ve km'lere dikkat et, aynı araç 1 gün arayla farklı km'lerde konmuş, onurlu galericiler böyle :)

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_bmw_3_20_mukemmel_fiyata-95WQQaXQQ24091120WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/smileden_satilik_bmw_3_20_icin_bize_ulasin-48WQQaXQQ24060701WQQpXQQdisplayitem

• Makyajlı 3.20 D
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

Ne demek istedin

3.18d araca 3.20d performansını yakalaması için yapılacak her türlü servis dışı müdahale (chip vb.) garantiden çıkarılmanız için kullanılabilir.Kast ettiğim buydu...
  • MAntıklı olan 3.18 d almak.bi yazılım attırırsın 3.20d nin hp ve tork değerlerini rahatlıkla yakalarsın.Hem 3.20 d nin verigisnden kurtulmuş olursun , hem de 3.20 d nin performansını alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

MAntıklı olan 3.18 d almak.bi yazılım attırırsın 3.20d nin hp ve tork değerlerini rahatlıkla yakalarsın.Hem 3.20 d nin verigisnden kurtulmuş olursun , hem de 3.20 d nin performansını alırsın.

Motor hacimleri aynı olduğu için vergileri de aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.