Mesele net baylar. Tavsiyelerinizi, önerilerinizi ve suflelerinizi bekliyorum. |
2000TL üzerinden borsa yatırım tavisyeleriniz
-
-
market hissesi
-
ŞOK, A101, BİM, gibi hisseler mi hocam.
-
migros bim veya şok 3 hisseden başka market yok galiba
-
ben halka arzlar derim
-
Europower %94 kar ile bozdum bu gün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kağıtta alfas performansı bekliyorum o yüzden biraz daha bekliyeceğim aynı işi yapıyorlar
Büyük şef de tavan bozdummu kaçmak mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alfas vs şimdi alabiliyor muyuz halka arz olarakquote:
Orijinalden alıntı: killforyou1981Bu kağıtta alfas performansı bekliyorum o yüzden biraz daha bekliyeceğim aynı işi yapıyorlar
Büyük şef de tavan bozdummu kaçmak mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam alfas 58 tl den çok kısa bir sürede 400 tl lere geldi şuan 320 sanırım kesinlikle kimse al tavsiyesi veremez bu bütün kağıtlar için geçerli kağıdın yükselmesi düşmesi bir çok parametreye bağlı
Şuan halka arz bir tane var büyük şef isimli gıda firması 20 tl den giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
halka arzları fazla elinizde tutmayın tavan bozdum mu kaçın
-
a101 borsada işlem görmüyor ama diğer yazdıkların var hocam hisse olarak borsada. Ayrıca gmtas, kimmr ve mgros var market hissesi olarak şu an aklıma gelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpt35 -- 1 Kasım 2023; 23:9:28 > -
Bilançoları iyi olan şirketler elde tutulabilir. Tavan bozup düştüğünde lot alımı bile yapılabilir. Uzun vadede getirisi güzel olur. YTD
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gıda, Enerji ve Su şirketleri uzun vadede hep iyi getiri sağlar. YTD
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inceleyeceğim sağol.
-
Güneş Güzel bir yatırım aracı :=)
-
tetemat favori hissem. çok iyi gidiyor.
-
Evet tavan bozunca tepeden sat yapıp dipten çıkmaya başladığında almak ve 1 sene tutmak lazım.
Hisse borsa süreçleri bir iki sene tecrübelerle bilgi edineceksiniz sürekli YouTube'dan info yatırım yatırım finansman gibi yatırım kuruluşlarının günlük haftalık analizlerini videolarını seyretmenizle bilgi sahibi olacaksınız konacaklar için böyle böyle deneyiminizi artırın bileğinizi arttırın.
Cem özüak, en başarılı borsa kanalı, Perihan tantuğ bunları da haftalık takip etmeyi unutmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 2 bin tl ile nasıl yatırım yapılır
- 750 tl ile nasıl zengin olunur
- hangi bankalar ons altın satıyor
- zgold nedir
- gram gümüş makas aralığı en az olan banka
- bitcoin haram mı diyanet
- yapay zeka ile borsa tahmini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X