Şimdi Ara

2001 1.4 motor VVT-i Corolla almayı düşünüyorum ne dersiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba .2001 VVT-i 1.4 Corolla almayı düşünüyorum. Bu araçla ilgili fikileri olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. özellikle 1,4 olmasının sakıncası varmı. Bu araçta 1,4 sorun çıkarırmı. küçük gelirmi. vs. Şimdiden herkese teşekkürler.

• aynı arabadan bende var bendeki special modeli (klima+abs+2 haya yastığı falan...) çok güzel araba yakıtı gayet makul harcıyor sorunu yok denilecek kadar az (benimkinde azda olsa yag eksiltme problemi var) eger alabiliyosan 1.6 vvti al ama onu alacak paran yoksa 1.4 vvti almak gayet mantıklı ;) 1.4 olmasının ben bi sakıncasını görmedim 97 Hp bana yetiyor ;) yanlız toyota servisinin bana söylediği bişi vardı 1.4 ü sıkıştırrarak yanı zorlarsan 1.6 ya göre daha cok yakar ama zorlamadan düzgün bi şekilde kullanırsan 1.6 ya göre daha az yakar... dediler;) ben 2001 1.4 vvti terra speciali 1 sene önce 14.000 ytl ye aldım bana maliyeti 14.500 oldu(üstüne alma noter falan vs..) sen ne kadara alacaksın??
  • Yağ yakma probleminin olup olmadığına baktırırsan senin için daha iyi olur. Bunun dışında hiçbir sorunu yoktur..
  • iyi de yağ yakma meselesi serviste belli olur mu?
    (motor eskiyince değil, imalat hatasından kaynaklanan yağ yakmayı ustalar da anlamıyornuş diye duydum. ama sadece duydum.. doğrusunu bilen varsa biz de öğreniriz.)
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Yağ yakma probleminin olup olmadığına baktırırsan senin için daha iyi olur. Bunun dışında hiçbir sorunu yoktur..
  • bendede 2002 1.4 var valla mis mis
  • amcam bi hafta önce aldı. servisin dedigine göre yag eksilmesi sorunu oluyormus. araba 106 binde ama hiç ses yapmıyor. kaymak gibi. servis konusunda da toyota bir numara zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.