Şimdi Ara

2001 ASTRA 1.6 ORT. YAKIT 11.8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamdan çok memnunum ancak yakıtı dışında. Ortalama yakıt tüketimi 11,8 i gösteriyor 6 aydır ve ve hangi servise gittiysem bi sonuç alamadım acaba bu arabayı kullanan arkadaşların yakıt tüketimi nasıl acaba ..Benim arabam fazlamaı yakıyor........ Cvp. yazarsanız sevinirim.

• valla bzde 2 tane astra var biri 99 cd nb 10 litre civarı yakıyo ama annem kullanıyo genelde birde 2006 gtc var ben kullanıyorum 8.2 civarında bi 8.3 oluyo bi 8.1 ama genelde 8.2
  • full sehır ıcı 10 litre fılan yol bılgısayarı oyle dıo
  • Otomatik Astra var ortalama 10 l
    hepsi ş.içi birde maksimum 3 km çalıştır - kapat oluyor ..
  • arkadaşlar bu yakıt fazlamı anlamadım yaaa. sırf bu yüzden satıcam arabayı ne bu ya km de 0,33 ytl yakıyoruz neyinde arıza var anlayamadım bi türlü..........................öfffffff...
  • 2001 opel astra hb comfort 1,6 100hp: şehir içi:11,00lt/100km
    bu değer bana da çok yüksek geliyor 1,6 motor bir araba için. zaten opel yeni kasa çıkmadan önce twinport motorları eski kasalardada satmaya başlamıştı sanırsam 2003-2004 gibiydi. GM şu anda bu motorları (ecotech) ufak değişikler yaparak chevroletlerede kullanıyor(1,6) bildiğim kadarıyla onlarda da yakıt tüketimi bi hayli yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 9 Mart 2007; 22:20:02 >
  • Sürekli şehir içi kullanıyorsanız ve kırmızı ışık, dur kalk çoksa tüketim normal. Daha uygun tüketim değeri için dizel almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özkoçak -- 9 Mart 2007; 22:49:13 >
  • abi bende 2004 1.6 njoy var düz vites şehirler arası ortalama 5.8 ile 6.0 arası yakıo yakıtından çok memnunum daha şehir içi pek gidemedim...saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

2001 opel astra hb comfort 1,6 100hp: şehir içi:11,00lt/100km
    bu değer bana da çok yüksek geliyor 1,6 motor bir araba için. zaten opel yeni kasa çıkmadan önce twinport motorları eski kasalardada satmaya başlamıştı sanırsam 2003-2004 gibiydi. GM şu anda bu motorları (ecotech) ufak değişikler yaparak chevroletlerede kullanıyor(1,6) bildiğim kadarıyla onlarda da yakıt tüketimi bi hayli yüksek.

11 litre yüksek senin araçta sorun olabilir. Ben şehir içi kullandığımda 140-150 yakıyorum gaz bu da 10 litre gaz yakar yaklaış 9 litre benzin eder. Gerçi biraz karma sayılır bu.Yani İstanbul trafiğinde
  • arakdaşlar astra ların kataloğunda şehir içi 9,5 şehir dışı 5,6 yazıyordu 11lt çok değimi
  • Bende ecotec motorlu 1.4 16V otomatik corsa var.. 143 km yolda 12.5 lt yakıt tüketti.. Bu yolun 50 km'si otoban 90 km/s sabit hız geriye kalanı şehir içi dur kalk.. Sanıyorum 100 km'de 8.67 lt gibi bir değeri var...
  • 2001 astra 100 bg 45000 km de (her gün biniyom valla) 9 lt üzerine çıkmıyor, karma tüketim...
    Yol bilgisayarı yok deppo dolumu ve boşaltımı ile hesapladım.
  • imzamdaki astra...
    hergün üsküdardan maslaga gidiorum, ve hep o en sıkışık (sabah9-akşam 17.30)köprü trafigine giriorum ama düzlüge yada boş yola cıkınca arabayı dikkatli kullanıyorum ve sonucta 6.5lt/100km gibi cok ekonomik bir yakıt tüketimim oluo... arabana mutlaka baktır...
  • 11 çok yahu
  • twinport motor olmamasından dolayı böyle çok yakar diyecem ama sonuçta twinport %7 gibi bir tasarruf sağlıyor ama senin %25 kaybın görünüyor. bence senin araç benzinin bir kısmını yakmadan dışarı atıyordur.
  • Bizim bir yakınımızda var 1.6 cd düz vites 8-10 ltr arası yaktığını söyledi.Küçük viteste çok kullanmak yakıtı artırır.
  • Opel astra 1.6 elegance 2001 model almayı düşünüyorum yakıt tasarrufu nasıl arkadaşlar şehir içi ve şehir dısı ?
  • şehiriçi sürekli kırmızı ışık dur kalklı bir ortamda 9 litreye kadar çıkar. birde yakıt tasarrufunu umursamıyorsan basıyorsan yok yere gaza 10a da çıkar 11e de. otm viteste 0.5 lt tüketim artar. ama şehirler arasında çok hesaplı. 4,5-5,0 lt civarı efendi kullanımda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.