Şimdi Ara

2001 Astra Edition Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni katıldım. 2 gün önce 2001 model astra edition aldım 20.000 ytl.ye. araç 79.000 km OMVL marka sıralı sistem lpg.li. sol ön çamurluk va kaput boyalı.kaputtan dolayı almayayım dedim bu devirde boyalı olmayan arabamı var ama arabayı sadece ustaya götürdüm motoruna obaktı tanıdık biriydi. uzun süredir merakım vardı en sonunda aldım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. bu arabalardan kullanmadım ama vites değiştirme esnasında debriyaja bastığımda devir saati biraz yükseliyor.Mesela 2. vitesten 3 e geçeceğim zaman devir 2500 de ise debriyaja bastığımda tam 3000 e gelmiyor ama o civarlarda yükseliyor ama tekrar düşüyor yani gaza basma anına kadar olan sürede. bunun sebebi nedir bilen arkadaşlar varsa yardım etsin biraz rahatsız edici bir durum. teşekkürler

• Yaaw bir kişi bile cevap yazmazmı şu sorunuma bende iyi bir forum diye buraya gelmiştim ama herkes kendi havasında. arkadaşlar lütfen cevap yazın eğer sorunum normalse hiç olmazsa normal diye bir kelime yazacaksınız budamı zor.
  • kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle bin debriyaja basıp ayağını gazdan çekmeyle ilgili olabilir ayağını gazdan çekmeden debriyaja basıyosan devir saati yükselir arabaya alıştıkca düzelir bence
  • hayırlı olsun
  • eğer çok seri hızlanıp birden vites atmak istersen olur
    bende öyle seri kalkış yaptıktan sonra hemen vites atarken debriyaja basınca devir biraz artar araba bağırır ama vitese atınca eski düzene gelir sen birden gaza yüklenip hızlanmaya çalışırken araba hala gaz yemekte olduğu için bi anlık devir yükselmesi normaldir birde sakin kullanırken dene bir sıkıntı olmadığını göreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.