Şimdi Ara

2001 AUDI A3 ALINIRMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
23.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada megane ile audi kıyas kabul etmez.
  • AUDI
  • Almayı düşündüğünüz araç bunu

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciel/detail.aspx?sid=878840

Buysa çok temiz duruyor ve donanımıda iyi gözüküyor bence kesinlikle değer...
  • 6 yaşında bu km de A3 süper valla ...
  • yanlış görmüyorsam radio smphony var aracın üstünde
    gayet donanımlı ve temiz bir araca benziyor
    hayırlısı olur umarım
  • 2004'ten inip 2001'e binilirmi diyen arkadaşlar.bu nasıl düşüncedir anlamadım. hondadan inip audi alıcak arkadaş.hondadan inip megane'a binmiycek.
  • Bence al cok temiz araba
  • valla sakın yüksek rakkamlara alma.piyasa çok düşük.2001 a3 1.6ların piyasası tahminimce 15-16larda olması lazım.yüksek rakkamlar verme derim.
  • araba gerçekten çok temiz ama 20'den fazla etmez
  • Şimdi arkadaşlar diyorki 2004 satıp 2001 mi alınır ?

İşte en güzel örnek benim örneğim, dün 2006 garantili dizel fiestamı sattım ve 2000 model Passat 1.8T aldım, şimdi 6 yaş geriye gittik ama,

1. Allah göstermesin kaza anında fiesta da olmak la passat ın içinde olmak farklı şeyler olsa gerek

2. Araç 150 beygir turbo, 0-100 8.7 sn, yaqkıt şehir içi 9 -10 lt , araç mermi gibi, fiestam 0-100 13.9 sn, km de 140 ykr yakıyor, LPG li 1.8T ler ise 140-160 ykr arasında burda ada fark yok.

3. Fiestada motor kucağınzıda gidiyorsunuz, bu araçta gittiğiniz bile anlamıyorsunuz, virajlarda tren rayındaymış gibi giriyorsunuz,

4. Elektronik klima, 4 hava yastığı, EPC, ASR , ABS , soğutmalı torpido, otomatik kararan dikizler, yağmur sensör, gsm andsfree kiti, kadife kalantor koltuklar, maun kaplama göğüs, mavi-kırmızı iç ışıklandırma 4 cam otomatik, ve sayamadığım özellikler...

şimdi zamanda 6 yıl geriye gitmekle ne kaybettim ne kazandım ???

• hondadan inip audi alcak derken sanki şahinden bahsediyo gibi konusuyosun ben ne dedin 2004 model arac satılıp 2001 arac almasını tavsiye etmem ne olursa olsun 3 yıl kullansa aracı 9 yasında olcak bence zarar eder satarken ayrıca 24,5 yazıyo eger araba arkadsın verdiği linkteki arac ise ve cokda fazla ayrıca fiyatı benim görüşüm bu
  • bikere elmayla armutu karıstırma sen giriş modeli olan fiestanı satmıs pasat almışın ama adamın arasında kaldığı aracların sınıflarıda aynı a3 ve cıvıc aynı sınıf araclar sen 2-3 sınıf yukarı arac alımısın teknık veriler yazmısın hondanın 0-100 hızlanması max hızı ve yakıtı daha iii a3 ten zaten sana göre adamın aracını satıp 2001 arac almasına gerek yok
  • Audi ile honda yı elma-elma olarak tartmayalım arkadaşlar, ben uzun yıllar japon otolarını da kullandım, şimdi yol tutuş oturuş işçilik karizma, süzülüş honda audi ile karşılaştırılamaz benim gözümde, honda ile 160 la giderken altından araç kayacakmış gibi hissediyorsun gürültü cabası araç rüzgarla uçup gidecek gibi ama A3 ile öylemi? tank gibi oturup gidiyor, yol tutuş zaten tartışılmaz, bunlar hayati önem taşıyan işler,

Honda güzel araba ama Allah için içine bir oturun şöyle optitron göstergeler gözünüzü kör edecek gibi, yan konsol 1980 lerden kalam dizayn doğru dürüst özellik yok, ısrarla yol bilgisayarı koymuyorlar, ama sağlam araba ekonomik orası apayrı ama audi de sağlam araç, işçilik malzeme üst sıralarda konfor hissi, araç sadece ekonomi için düşünülmemeli, eğer arkadai bir A3 ün 1.8 ini yada 1.8t sini alırsa hızlanma konusunda honda yaklaşamaz..

Benim dandik fiesta dan passata geçiş 6 yıl da olsa dağlar kadar farklı, honda - A3 bu kadar farklı olmayacak elbet ama ben olsan 4 halkalı A3 ü seçerdim...

• 15 milyara düzgün (burası önemli hurdasını 10 milyarada bulursun) 2001 a3 bulan olursa onu alıcam birde onu bana bulana aynısından hediye edicem.piyasa düşük ama kimsede arabasını ortalıkta bulmadı.
  • Abıbence audi guzel araba km sıde ıyı alınır neden alınmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: honda_vtec

Arkadaslar 2004 civic sedan es otomatik arabamı satıp 2001 model a3 almak istiyorum.Araba orjinal 34.000 de.Audi olan.Sizce değermi? Fikir verirseniz sevinirim.
  • tövbe tövbe..
    quote:

Orjinalden alıntı: aktemur

valla sakın yüksek rakkamlara alma.piyasa çok düşük.2001 a3 1.6ların piyasası tahminimce 15-16larda olması lazım.yüksek rakkamlar verme derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

tövbe tövbe..
    quote:

Orjinalden alıntı: aktemur

valla sakın yüksek rakkamlara alma.piyasa çok düşük.2001 a3 1.6ların piyasası tahminimce 15-16larda olması lazım.yüksek rakkamlar verme derim.

2002 A3 1.6 otomatik ile geçen gün pazarlık yapmıştık 24.5 milyar 80 binde , 15-16 nerede Audi var, hayatınızda kaç kere audi fiyatı araştırdınız arkadaşlar ??
  • her yönüyle çok güzel arabadır
    bende 2-3 sene evvel 2000 model ambiantesi vardı
    ama arkası acayip dar 4-5 kişi binmek çok zor oluyo
  • alınır tabi neden alınmasın ki
  • Arkdaşlar şu an A3 almayı düşünüyorum.Ne diyosunuz 2001 A3 alınır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.