Bildirim
2001 AUDI A3 ALINIRMI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
audi'm olsun da ne olursa olsun diyorsan alınır...tek soru 2004 model satıp 2001 almak,ama araç temizse mantıklı olabilir,sonuçta audi -
Bence değer dostum ama a3 teknik verileri hakkında bilgi verirsen daha iyi olur -
Daha yenisini birakip eskisine binmek mantikli degil ama 34 bindeki araca da yasi ne olursa olsun eski diyemeyiz. Olabilir. -
Gecenlerde forumda ayred isimli arkadaş almıştı , memnundu.
Bu arada kmsi cok düşük arabanın.Temiz gibi.Benim 2006 araba bile 28000e geldi -
audi tutkunuysan al sadece aradaki fark modeli olacaktır zaten audi tutkunları modeline bakmaz arabın audi olsun yeter tarzında -
Tabikide al arkadaşım kafanda hiç soru işareti olmasın. Acayip memnun kalırsın. 1-2 hafta kullan zaten sende hak verirsin oyuncaktan inip gerçek bir arabaya bindim sonunda dersin
En azından gerçek bir Audi kullanıcısı olarak bunları düşünüyorum. ki benim arabam 2001 model A3 1.8T idi ve aldığımda 130bin deydi. Hangi servise götürsem ama daha 200bin yolu var derlerdi. Korkma yani kmden filan kaportada sorun yoksa al tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicas -- 27 Şubat 2007; 10:16:08 > -
peki 1.6 audi a3 ler ne kadar yakıyor bilen varmı? otomatik hondadan az yakarmı? bu arada araba orjinal 34.000 de.servis bakımlı attraction modeli.sunroof var. -
Teknik ozellikleri
A3 1.6 / A3 1.6 AUT
Motor/Elektrik
Motor Yapısı Sıralı 4 silindir,üstten çift eksantrik milli (OHC) , emme manifoltu kanal değiştirici benzinli motor
Hacim cm3 1595
Max. Güç Kw (HP) d.d.'da 75(102)/5600
Max. Tork 1 d.d.'da 148/3800
Motor Yönetimi SIMOS
Atık Gaz Sistemi 3 kollu katalizatör,ısıtmalı lambda sensörü. Aktif kömür filtre
Güç Aktarımı
Tahrik Tipi Ön tekerleklerden çekiş
Debriyaj Astbestsiz balatalı , kuru kavramalı hidrolik debriyaj( Basınç regülatörlü tork konvertörü )
Şanzıman Tipi 5 ileri vitesli tam senkronize manuel şanzıman ( 4 kademeli DSP'li otomatik şanzıman )
Yürüyen Aksam/Direksiyon
Ön Aks Üç noktadan bağlantılı alt salıncak, destek çerçeveli, çapraz stabilizatörlü McPherson süspansiyon sistemi
Arka Aks Ayrılmış yay amortisör tertibatlı, tekerlek iz ayarı mekanizmalı, çapraz stabilizatörlü, sabit dirsekli arka aks
Fren Sistemi Diyagonal dağılımlı, çift dolaşımlı, elektronik fren gücü dağılımlı (EBD), kilitlenmeyi önleyici ABS'li fren sistemi. Ön ve arkada disk fren, önler içten soğutmalı
Jantlar 6,5 J x 15 Alüminyum dövme jantlar Normal ebatta stepne
Lastikler 195/65 R 15 V
Direksiyon Servo destekli , bakım gerektirmeyen kremayerli direksiyon , sabit eksenli yarı çap , denge dönüş çapı yaklaşık 10,9 m
Ağırlık/Hacimler
Boş Ağırlık kg. 1090 ( 1135 )
İzin Verilen Azami Ağırlık kg. 1650 ( 1695 )
İzin Verilen P. Bagaj/Payanda Y. kg. 75/75
İzin Verilen Römork Yükü
frensiz kg. 580 ( 600 )
% 12'lik eğimde kg. 1200 ( 1200 )
% 8'lik eğimde kg. 1400 ( 1400 )
Bagaj Hacmi lt. 350/1100
Yakıt Deposu Hacmi yaklaşık lt. 55
Performans/Yakıt Tüketimi
Azami Hız km/sa 189 ( 184 )
İvme 0-100 km/sa sn. 10,9 ( 12,7 )
Yakıt Cinsi Süper Kurşunsuz 95 ROZ
93/116/Avrupa Topluluğu AT'ye göre l/100 km.'de yakıt tüketimi
Şehir İçi lt. 9,1 ( 10,9 )
Şehir Dışı lt. 5,5 ( 6,2 )
Toplam lt. 6,9 ( 7,9 )
CO2-Emisyon g/km 166 ( 190 )
-
cevap için teşekkür ederim. -
Bilinen kronik arızası olmayan bir araç, bende 2001 civarı A3 1.8 düz bakınıyorum temiz bulsam atalaycağım A4 de olabilir, safkan Alman malı bunlar çok kaliteli işçiliki bırak 2001 olsun model kullanmıyorsun araba kullanıyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 28 Şubat 2007; 12:20:33 > -
ya 2004 model civic i satıp a3 alcaksın sora a3 satmak istediğnde ordanda zarar etceksin ama genede sen bilirsin sana kolay gele -
gerçekten zarar edermiyiz? Sonra elimizde kalmasın? -
a3 elde kalmaz -
zarar ettirirmi? -
Onu tam bilemem ama tahmin etmiyorum zarar ettirecegini.
Yinede alan satan arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır. -
sen elindeki 2004 model arabanı satıp 2001 alcaksın 3 yıl zarar zaten sana ne marka yada ne olursa olsun kendş arabasından 3 yıl yaşlı arac almasını tavsiye etmem -
valla audi çok iyi araba ama şu varki 2004den inip 2001 e binmek ama 2001 model araba 34 bin km de olmasıda çok şaşırtıcı km ne bakılırsa 2001 sayılmayacak bi araba karar zor -
arabaya baktırdık gercekten 34.000 de.orjinal.ama heralde vazgeçicem. -
evet ben aldımhemde 2004 1.4 hb meganı satıp 45bindeydi.2000 a3 aldım.110binde.aracım orjinal boya var ama değişen yok.fiyatıda 19'a bana maloldu.senin baktığın araca ne istiyorlar fiyat verde karşılaştıralım.audiden asla pişman olmazsın.zaten audiyi kötüleyen arabadan anlamıyordur.
Benzer içerikler
- ford b-max kronik sorunlar
- polo 1.0 80 ps manuel impression yorum
- citroen c5 aircross neden alınmaz
- polo 1.0 trendline
- otomatik arabada frene basınca ses gelmesi
- 35 tfsi ne demek
- bayiden sıfır araba fiyatları
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- 2025 passat sedan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X