Şimdi Ara

2001 (B4) A6 2.7 T - Quattro AVANT >> Sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkese merhaba, aklımda B4 A6 2.7T quattro modeli var bir süredir. Bilmiyorum aranızda audinin bu kasasını bu motor seçeneğini, tiptronik şanzımanını veya quattro sunu deneyimleyen var mı? İllaki bunlardan birisini kullanmışlığınız vardır diye düşünüyorum ve size soruyorum bu arabayı alıp kullanmak mantıklı bir iş mi? tabi bunu sorarken belirtmem gereken durumlarda var. Aracın şuanki piyasa fiyatı benim için fena değil 35-45 arası değişiyor araçta bulunan özellikler, kalite ve performansına kıyasla fiyat gayet iyi lakin bu arabanın bana yapacağı masraf ne olur yakıtı , bakımı , parça bulunur mu? pahalı mı? arıza çıkarma durumu(şanzıman,motor veya elektronik) , kaporta parça durumu , kronik arızaları var mı? Yani kısacası bu model için yapacağınız her yoruma açığım..

2001 (B4) A6 2.7 T - Quattro AVANT >> Sizce?

Aracı kullanmamla alakalı bir iki bilgide vereyim , maddi durumum fevkalade değil çok masraflı bi araca sırf zevk için binebilecek birisi değilim, yani araba bana ne kadar az harcatırsa o kadar iyi, günlük en az 40-50 km kullanırım, az da olsa arasıra devirli kullanmayı severim zaten bunun için 2.7T bi motor beni oldukça cezbediyor ama genelde sakin kullanırım arabayı..

Birde ilanın birisinde satan kişi , lpg de 35krş yaktığını yazmış bu ne kadar doğru bilemiyorum yada nasıl bir kullanımın değeri, yani şehir içi yakıt tüketimi gazda 35 krş ise bu çok iyi bir veri 2.7T 4x4 bi araç için..

Umarım söyleyecek bişeyleriniz vardır, şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torq64 -- 8 Ağustos 2016; 20:39:44 >

• Merhaba öncelikle araba temizse alınır bende sedan modeli var a6 2.7 t quattro çok temiz bulup aldım aksi taktirde masrafları can yakabilir çok keyiflidir gaz şuan 2,00 tl den 35 krş altında yakıyorum klima açık ama bu modeller 230 hp olması gerek tam emin değilim benim aracım 250 hp bu arabaya biniyosan basarsın emin ol tam yol canavarı özellikle kışın çok zevk alıcaksın bütçen kısıtlı ise iyi düşün bazı sensörleri çok pahalıdır bakımı fazla para tutmaz 6,5 litre yağ alır özel serviste kaliteli malzemlerle 300 tl bakımı çıkar tüm filtreler dahil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.