Şimdi Ara

2001 Focusun içinden yanık kokusu geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizde 2001 model Ghia Otom. vites 148.000 kmde Focus var.
    Aracın içinden yanık kokusu geliyor.
    Yaklaşık 3 hafta önce aracın Otom. şanzuman yağı değişti , balatalar değişti, motor çok kirli olduğundan motor yıkandı.
    Birde daha önce bahsetmiştim; arac 100km nin üzerine çıktığından bir ses geliyor.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

selamlar
    ismail

• Bu koku klimadan geliyor olmasın..
    Klimayı ve havalandırmayı hiç açmadan bir iki gün bi deneyin derim..
  • Özyürek,
    bakalım.
    sağol
    ismail
  • ayni koku bugun bende de bujileri degistirdikten sonra geldi ama sonra kesildi su an sorun yok.
  • Şuanda araçta koku falan kalmadı- servise de götürmedik. kendi kendine gitti koku.

quote:

Orjinalden alıntı: teamgsi

ayni koku bugun bende de bujileri degistirdikten sonra geldi ama sonra kesildi su an sorun yok.
  • bazen ben de bu kokudan duyuyorum. Sanki yanık kurum gibi bir koku oluyor. Bir yerleri yanıyor sanıyorum.
  • arka çamurluklara bakın tekerin olduğu yere. Sınırlarını zorlayonca bazen lastik çamurlugun iç tarafına surtuyor. aynı şey Dayımın başına gelmişti belki kokunun sebebi oradır.
  • Bizim arabada da aynı kokudan oldu. Sebebi ise gayet ilginç. Yolda giderken torbanın üstünden geçmişiz, oda sıcak egzosa yapışmış, ordanda gaz çıkışını engellemiş. Servise götürdük, temizlediler, koku biraz devam etti sonra kesildi. Artık her torba üstünden geçişimde dönüp bakıyorum
  • bi kere el frenini çekik unuttum, allahtan 4 metre falan sonra farkettim. Çok acayip bir yanık kokusu geliyor O şekilde kilometrelerce giden bayanlar varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.