Şimdi Ara

2001 Ford Focus 1,6 GHİA modeli nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerinde fikrini almak istiyorum hyundai getz 2005 model 1,3 arabam vardı elden çıkarttım sattık araba temizdi fakat çok yakıyordu benzili idi yol tutuş olarak hiç güven alamıyordum neyseki sattık şimdi bir 2001 model ford focus ghia benzin/lpg li 153 bin km dir araba çok temiz ve bakımlı duruyor şase numarasını araştırdım hasar kaydı yok km orjinal araç ta boya falan yok araba çok hoşuma gitti yedek anahtarı kitağçığı bile duruyor olması satan kişininde uzaktan tanıdık olması bana cazip geldi fiyat olarak 23000 anlaştık hayırlısı ile internette sahibinde aynı fiyat verenler var aşagı yukarı sizce zarar edermiyim yorumlarınızı bekliyorum

• Bence fiyat fazla biraz asagi cekin. Arac guzeldir. Focusta karar kildiysaniz 2002 sonrasi makyajli kasasini alirsaniz dijital klima gibi bircok artisi daha vardir.
  • Bende 2000 model 240.000km'de 1.6Ghia HB var, oldukça memnunum.

Piyasasını çok bilmiyorum ama 2001 Focus1 için 23.000TL biraz fazla gibi geldi bana. Focus1'lerin ikinci elleri bu kadar arttı mı ?
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Bende araştırdım sahibinden 2001 modellere fiyatlar aşagı yukarı hep aynı 23.000/22.500/çok nadir 21.500 isteyen var ya bel atı çizik yada 4/5 boya var olması yaklaşamıyorum benim fiktim 500 1000 yüksek olsun orjinal km hasar kaydı olmasın boya olmasın istiyorum araba gerçekten orjinal yarın pazartesi inşlh alacağım
  • durumunuz varsa 3 lira fazlaya Focus 2 almaniz sizin açinizdan daha faydali olacaktir.13 yasinda araca o paralar hayli fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.