Şimdi Ara

2001 FORD FOCUS AMBİANTE GP Triger Set Değişim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen hafta 94 Şahinimi satıp 2001 model Ford Focus Ambiante Gp aldım. Hala alışmaya çalışıyorum
    Yanlız birkaç Sorum Olacak;
    * Aracımın Triger Seti 80.00 de değişmiş şu an araç 139.000 de ben değişmelimi diye sorduğumda farklı cevaplar aldım Yetkili servis ve bazı arkadaşlar Ford 90.000 gider derken ustam ve birkaç özel servis 60.000 diyorlar lütfen bu konuda bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum. ayrıca Triger seti degişiminde Vkagış Gergi Kayışı ve Devirdayım değişimine gerek varmı dır?

* İkinci olarak aracımın çalışmasında sıkıntı olmadıgı halde Gazda iken rolantide ani düşme-yükselme oluyor bunu motor sesinden de anlayabiliyrum. Bu neden olabilir yaşayan arkadaşlar varsa çözüm nasıl bulmuşklar acaba

• Triger değişimi 90.000 km yada 5 yıldır.Hangisi önce dolarsa...

V kayışı yıpranmışsa değiştirmenizde fayda var, zaten oldukça ucuz bir parça...

Rolanti sorunu büyük ihtimal rolanti sensöründen kaynaklanıyordur.Gaz kelebeği, hız sensörü ve ısı sensöründen dolayıda yapabilir.Focus 1 de sık görülen bir sorundur... Lpg'den dolayı yapıyorsa bilemicem, lpg işinden hiç anlamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E -- 15 Kasım 2010; 9:30:53 >
  • Teşekkür ederim. Bu gün birşey daha farkettim aracı ilk çalıştırdığımda rölantide aracın devri yükseliyor düşüyor tekrar yükseliyor felan bir süre sonra oturuyor. Bakalım ne çıkacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.