2001 model 130bin km de elentra sahibiyim... yaklaşık 1 ay önce altiker sıralı sistem lpg taktırdım, bundan sonra arabada problemler başladı çekişten düştü, motor sesi arttı, ışıkta beklerken motor stop edecekmiş gibi olmaya başladı... arabayı servise götürdüğümde iticiler ve zincirlerin değişmesi gerektiği, katalizörün çatladığı, katalizör ve oksijen sensörünün değişmesi gerektiğini bunlarında toplam maliyetinin 3000 ytl olucağını söylediler... konuyu çok iyi bilmediğim için ve servise çok güvenmediğim için arabayı bırakmadım önce bir bilene danışmak istedim... acaba arabada büyük maliyet tutucak bir arıza var mı ve bu parçaların (katalizör, oksijen sensörü, zincirler, vs.) maliyeti gerçekten bu kadar böyle fazla mı... yoksa servise gitmeden özel bir seviste bu arızayı yaptırmak mümkün mü konu ile ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler saygılar
motor stop edecekmiş gibi çalışma olayı benim bi akramında başına geldi, 1.4 motor megane araca lpg taktıktan sonra olmuş, servise göstermiş bujilerin değişmesi gerektiğini söylemişler henüz değiştirmedi ama aracı ben kullanırken stop edecek diye korkuyorum
bence sanayii de falan iyi bir usta varsa onlara göster derim.