Şimdi Ara

2001 mazda premacy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, herhalde mazda hakkında en az bilgi premacy modelinde vardır. varmıdır bu aracı kullananlar nedir ne değildir ne avantajları dezavantajalrı vardır? bu aralara almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece bir sefer gezerken Değirmendere/Kocaeli'de görmüştüm başka hiç bir şey bilmiyorum araç hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 23 Şubat 2014; 0:27:36 >
  • hep yollarda görenler var :)) görünce farkedilip arkadan bir fotoğraf çekilmeyi hakediyo araç :)) ama kullanıcısı kim ? sanırım kullanıcılarının hiç forum kültürleri yok

• aynı motoru olan mazda familia vardı bende 1.8 115 hp lpg ye bir türlü uyum sağlayamadı performansı fena değildi
  • uyum sağlayamadı derken ne gibi problemleri vardı? sonra çözümü lpgyi sökmrk de mi buldun? bir de na markaydı lpg? atikerde. problemli ama lovatoyla iyi diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farisi -- 23 Şubat 2014; 1:23:42 >
  • Tekleme sorunu vardı çok masraf ettm olmadı lpg atiker markaydı sattım kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden.comda sadece 2 araç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle başkada araç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: farisi

Arkadaşlar selamlar, herhalde mazda hakkında en az bilgi premacy modelinde vardır. varmıdır bu aracı kullananlar nedir ne değildir ne avantajları dezavantajalrı vardır? bu aralara almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum

mazdaclub.tr de aradığınız cevabı bulursunuz sanırım.
  • malesef mazdaclubda da yav bu nasıl arabaymış deyip sadece fotoğraf çekip yollsmışlar

• quote:

malesef mazdaclubda da yav bu nasıl arabaymış deyip sadece fotoğraf çekip yollsmışlar

Çekip yollanan fotoğrafın üzerinde bilmem kaç satır yazıyı görmedin mi? Alıntı olsa da model hakkında gerekli bilgileri veriyor...

"Yav bu nasıl arabaymış" diye de bir yorum yok, çünki o forumun üslubuna ters...

http://www.mazdaclubtr.com/30560/mazda-premacy-modeli/

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

malesef mazdaclubda da yav bu nasıl arabaymış deyip sadece fotoğraf çekip yollsmışlar

Çekip yollanan fotoğrafın üzerinde bilmem kaç satır yazıyı görmedin mi? Alıntı olsa da model hakkında gerekli bilgileri veriyor...

"Yav bu nasıl arabaymış" diye de bir yorum yok, çünki o forumun üslubuna ters...

Saygılar.

o inceleme yazısı arabam.com ve wikipedia da var. haklısın @e-rose ama ben kullanıcı yorumunu kastetmiştim. kullanıcı yorumu yok uzun uzadıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Saygılar.

++++++++1111111

• mazda premacy
    Artıları:
    çok ferah ve rahat
    güvende hissettiriyor
    süspansiyon sistemi harika hiçbir sarsıntı yok
    sunroof
    frenler çok iyi
    farklı bir araç bakan bir daha bakıyor
    koltuk döşemeleri kadife gibi

eksileri:
    gürültü fazla dediler ama bence en sessiz mazda
    aynaları çok küçük
    çok atik bir araba değil ara viteslerde (bu inanılmaz güven veriyor yalnız tercih meselesi yani)
    gazlıda performan düşüklüğü oluyor yokuşlarda
    direksiyon çabuk tahriş oluyor

şimdilik görevildiklerim bunlar, başka tecrübelerim olursa mutlaka yazarım, almayı düşünenler varsa hayırlı olsun temizini bulursanız alınır bir araç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.