2007 yılında 66.000 km.de aldığım ve şuanda 81.000 km olan Elegance model sedan kasa düz vites mavi renkli aracımı satmayı düşünüyorum. Arabayla ilgili söyleyebileceğim en önemli şey ilk sahibinin çok temiz kullandığı ve benimde nazire yaparcasına 4 yılda sadece 15.000 km. kullanmam. Arabada vurma çarpmadan dolayı herhangi değişen eden yok, lastikleri 5 ay önce yeni sıfırladım ve benden önceki kullanıcı 60.000'de trigeri değiştirmiş. 4 yıllık süre içinde araştırmalarıma göre opellere özel olan iki sıkıntı yaşadım ve bunları da nihayetinde hallettim. Bunlardan birincisi egr valfini değiştirmek zorunda kalmam, diğeri de arka kapının her iki camının bozulan daha doğrusu içinde kırılan küçük bir plastik nedeniyle hareket etmeyen cam otomatiklerini yaptırmamdır. Niyetim, ikinci elin şuanda uygun olduğu bugünlerde satıp, fiyatların düştüğü yıl sonuna doğru ekonomime uygun sıfır bir araba almak. Araba kullanma alışkanlığım çok fazla olmadığı için de 6-7 ay arabasızlığa dayanırım diye düşünüyorum. Sizce bu şartlar altında bu araç için alt sınır ne olmalı? Bu arada yer İstanbul. Saygılar...