Şimdi Ara

[b]2001 MODEL POLO 90 BİN BAKIM[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı yeni aldım 89000 KM servise götürdüm 90 bin bakımı yapılması gerekiyor dediler. tüm bakımları servisten yapılmış dediler kayışların değişmesi gerekiyormuş ne kadar masaraf gideceğini sormadım . şimdi kafam karışık dışarıda özelemi yaptırayım yoksa servise mi ve ortalama 90 bin bakımında ne kadar masraf çıkar. teşekkürler

• çok acemice sorulan bi soru sanırım. hiç cevap gelmediğine göre
  • VW nin resmi sitesinde işçiliksiz periyodik bakım masraflarını hesaplayan sayfa mevcut , fakat tecrubelere dayanarak VW de 90.000km bakımı en az 650-700ytl diye tahmin ediyorum., dışarıda bir özel servise yaptırsan sanırım yine 500ytl ye falan yapılır galiba
  • dostum kayis dedigi triger kayisi ki kesisnlikle serviste yaptirman gerekiyor!!!cunku sente ayari ni ozelde pek tutturamiyorlar!!!ben yaptirdim ozelde usta ilkinde kendisi yapmamisti -cekis dustu ve cok yakmaya baslamisti belli ediyor bi sorun oldugunu araba bu arada-sonra sorun var dedim soylendim biraz ve tekrar sokup tatktilar ee tabii buda zaman ve para kaybi demek.sente ayarini usta yapti ve sorun kalmadi ama aklin varsa ve kayis degisecekse kesinlikle servise gotur aksi halde gerek yok
  • Galiba senin aracın makyajlı Polo. Aşağıda ki linkten faydalanabilrsin;

http://www.vw.com.tr/satis_sonrasi/periyodik_bakim/bakim_fiyatlari.asp
  • özel servislerde 350-400 ytl gibi bir rakam çıkar.
    öyle 500 falan çıkmaz.

ancak servis garanti veriyor.
    yani bakımdan 3-5 ay sonra falan kayış koparsa motor bakımın ücretsiz diye biliyorum.
    emin değilim çünkü serviste yaptırmadım ben.

sormanda fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 90 bin bakımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.