Şimdi Ara

2001 OPEL VECTRA CDX 2.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2001 model 25000 km de opel vectra cdx 2.0 (otomatik vites, deri koltuk, sunroof).
    bu araba kaça alınır?, almak mantıklımıdır? ne gibi artıları ne gibi eksileri vardır?. Daha önce bu arabayı kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim?
    Teşekkürler....

• şu anki piyasasını bilmiyorum. ama ben vectranın birçok çeşidini kullandım. cdx en üst versiyon. 25000 km ise çok harika, hiç kullanılmamış demektir (inşallah gerçektir). aracın servis bakım evraklarını parça değişimi olmuşsa faturasını iste. çok güzel bir araçtır, alırsan çok memnun kalırsın.
  • harika bir araç km orjinalse fiyat uygunsa kaçırmayın

vergisinede bir bakın yinede
  • arabanın temizliği önemli. eğer gerçekten 25000km kadar temizse 25000km olmasa bile ben 19bin veririm. ama temiz değilse 15bin bile vermem. çünkü lüks bi araç, temiz değilse arızası can yakar
  • km orjinal. araaba servise gosterildi ve oldukca izi durumda. km az olmasinin sebebi 4 sene garaj arabasi olarak kullanilmasindan. fiyat olarak 19000 ytl isteniyor ama bu fiyat 8 yasindaki bir arabaya verilirmi biraz tereddutteyim. o yuzden yorumlarinizi almak istedim.
  • donanım olarak sıfır satılan birçok araçtan üstündür.. 8 yaşında olduğu için vergiside düşük olacaktır..
    eğer alıp en az 3-4 sene binceksen kaçırılmayacak bir araçtır..
  • Km orjinalse bence sakın kaçırmayın.
    Ne yap et anlaş adamla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 1.8 ls
    14 yıl önce açıldı
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.