Bildirim
2001 S40 2.0 almak istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
daha düşük kilometrede bulursan onu almanı tavsiye ederim aracın km'si yaptıgı yola baglı yani uzun yolda kullanıldıysa korkma ama şehir içinde kullanılmışsa biraz düşünmekte fayda var ve her zamanki gibi ne olursa olsun iyi bir servise göstermeden aracı almamakta fayda var -
Tesekkurler Kartime,
Haklisin, daha sonralari o arabayla ilgili bazi sikintilar oldugunu kesfettik o yuzden de vazgectik. Sonrasinda 212.000 'de 98 model S70 2.0T aldim. Aracimin masAllahi var. Cok memnunum. Tek sikintisi tuketimi. Yaklasik 10.0 lt yakiyor. Gerci otomatige gore cok iyi. LPG icin Prins diyorlar Volvo 'ya en uygun marka olarak. Henuz karar veremedim yaptirip yaptirmamaya. Cok km yapmadigim icin genelde ne kadar ihtiyacim olacak bilemiyorum. Ama onun disinda gezinirken ibrenin asagilara dogru gittigini gormek de hic hos olmuyor :) -
rica ederim.
s70 iyi bir volvo modeli yakıtıda çok iyiymiş maşallah diyelim evet lpg de volvo için tabiki prins ama mecbur degilsen genede lpg tavsiye etmem bu benzin zamlarından sonra gelde mecbur olma.eger aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsan istemeyerek evet eger uzun vadeli kullnamayıp satacaksan'da tabiki hayır derim -
Sagolun eksik olmayin..
Valla alali yaklasik 3 ay oldu ben cok memnunum. Oyle insanin gozunu korkutacak masrafi da yok. Tank gibi araba zaten. Su anda uzun vadeli kullanmak istiyorum ama bu motor icin LPG gereksiz diye dusunuyorum en basta. Bundan sonraki hedefim S80 2.8 T6. Haa onda buyuk ihtimal ihtiyacimiz olacak bir LPG ye.
Kadikoy Demtas 'a goturdum ilk bakim icin. Abi sakin dediler, LPG bunun motorunu komple bozuyor dediler. Ne kadar dogru bilmiyorum. Volvonun fabrika cikisi LPG li modeli de var. Arti piyasada bu kadar LPG li Volvo sahibi var hepsi illallah mi diyorlar ?
Sagolun yine de katkilariniz icin. -
aman s80 t6dan uzak dur derim volvonun en sorunlu motor tipidir lpg'de dedigim gibi prins ve montaj iyi olmalı okadarda korkmamalı .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X