Şimdi Ara

2002 Accent alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 model LPGli klimalı 1.3 LX Accent var bir adet. ciddi ciddi almayı düşünüyorum. karar vermek için birkaç günüm var. bu araçla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. alayım mı yoksa başka bir araç mı bakayım? kronik sorunları var mıdır nelerdir? yorumlarınız için peşinen teşekkür ediyorum..

• ben 1 ay önce aynısının 2003 modelini benzinlisini aldım gayet iyi araba.tek sıkıntı yakıt maliyetleri...aracınız lpg liymiş...bence iyi bir tercih olur...ama km si kaçta darbe kaza varmı onu iyi araştır...eğer temizse iyi arabadır..1,3 olması seni korkutmasın ben 5 kişiyi rahat taşıyorum arabamda...illaki 5 kişiyle yokuş çıkarken zorlanıyo ama her zaman 5 kişide binmiyoruz....
  • Alınır kardeşim. Alınır,

Konuşanlara bakma sen. Herkez bir şeyler söylüyor.
    Hatta bulabilrisen 1.5 ini al. Şiddetle tavsiye ederim. 1.3 cc1.5 cc ile hemen hemen aynı yakar.

O araçtan zevk almak istersen 2500-3500 devri arası vites geçişi yaparsan zevkten dört köşe olursun. Ancak yakıt ta artar.
    Ancak 2000-3000 d/dk da vites değiştir. Gidebildiğin kadar da yüksek vites 2000-2500 d/dk da motoru zorlamadan git.
    Bakalım nasıl yakıyormuş çok ta görelim..

hatta şehir içinde yakıtı düşürebilirsin 1.5cc de. Daha da iyidir. 1.5cc
    1.3 ünden 1.5 inde Dayanıklı bir motoru vardır.

Parça maliyetleri de çok değildir.

Çok yakıyo diyorlar. Yok 100 km 9 lt - 8 - lt yakıyormuş.
    Yakacak tabi kardeşim benzinin litresi olmuş 3.6 / 3.7 Tl.

*** Sanki diğer araçlar hiç yakmıyo canına yandığım önünden sıkıp arkasından yalayıp turbo ile çift yakıp ekonomi yaptırıyor.

En az yakıtı olan Pejo nun son ürettiği ekonomik yakıtlı araç dahi özel alaşımlı lastik ile 100 km 3.X yakıt yakıyor.

En uygun paraya en yüksek modelli ve en bol parçalı, en ucuz işçilikli , 2. elinde sorun yaşamayacağın araç dersen hyunda dir.

TAKSİ LERE BAK, Albea ve Hyundai olarak parsellenmiştir.

Gerisi sana kalmış.

• iki aracada sahip oldum. 1.3'de güzel ama Ogün beyinde dediği gibi 1.5'le yakıtı neredeyse aynı. 1.5 çok performanslı bir motor, sayesinde 1.6 bir çok arabanın canını yaktım (bunların bir kısmıda piyasada gti ve coupe olarak satılan modellerdi ).
  • arkadaşta var aynısı

tek sıkıntısı performans

birde tüp yeni sistem olmalı eski sitemde sorun yaşası arkadaş ve söktürdü
  • yanıtlarınız için çok teşekkür ederim hepinize. salı günü aracı almak üzere istanbul yolcusuyuz kısmetse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2006 focus alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Dacia Spring Alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.